Szerintetek is megcsal a férjem?
szerintem meg nem de rossz jel hogy szo sincs a holgyrol.
Most vesd be magad kenyezztesd csabitsd el hagy erezze magat ferfinak otthon Vard gyertyafenyes nappalival szep ruhaban vacsoraval tancolj vele szeressd.Akkora buntudata lessz akkor kitalal mindent.
Szia!
Jajj istenem, csak kitartást kívánok! Szerintem-bár én is paranoniás tudok lenni-megcsal. Napi 6-8 sms nem kevés és minek azt kitörölni!?
Jaj véletlen kétszer ment el amit írtam.
Tapasztalt félrelépőként ( na most jó le leszek pontozva, de vállalom) mondom, hogy ha beszélt a csajról otthon, az sokkal veszélyesebb mintha nem szólt volna a létezéséről. Másodszor. Amikor beszámolt róla, akkor még valószínűleg nem volt semmi, csak időközben jól összemelegedtek. Harmadszorra. Az, hogy törölte az sms-eket, egyértelműen mindent elmond. Ha nekem nincsen titkolni valóm, akkor ugyan nem törlök sms-t. A bújkálás és hazudás szintén egyértelművé teszi a dolgot. A kérdező könnyen ki tudná deríteni az igazságot ha ráállna a dologra, de a férjnek nem szólna semmit, úgy csinálna mintha semmi sejtése nem lenne. Könnyebb kiugratni a nyulat a bokorból mint ahogy az ember gondolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!