Szerintetek is megcsal a férjem?
Amikor kijelentette hogy férfi és nő között nincsen barátság, akkor kellett volna rákérdezni hogy akkor hogy is van ez a dolog a Katival.
Nekem a leírásodból egyértelműnek tűnik a dolog, de kívánom hogy ne így legyen!
én is azt hiszem, hogy ilyen intenzív barátság nincs férfi és nő között.
Nekem van egy férfi barátom, de kettesben kb háromhavonta egyszer találkozunk (volt általános iskolai és gimnáziumi osztálytárs egyébként), párosan meg (az ő élettársa és az én férjem jelenlétében)mondjuk háromhetente.
Mikor még egyetemista voltam volt egy ilyen fiúlegjobb-barátom és néha összebújtunk...
csak az a furcsa, hogy miért nem törli azt is, hogyKatinak írt? Miért csak a tartalmat? Ennyire amatőr, vagy kicsit, mintha le akarna bukni?
Nekem az a fura, hogy ha olyan jó barát, te miért nem ismered? Miért nem volt még nálatok?
Nekem pár hónap Kati így Kati úgy után biztos az lett volna az első, hogy meghívom magunkhoz Katit egy vacsira. Akit a férjem így kedvel azt én is szeretném megismerni. Még azt tudom elképzelni, ha nem csal meg, esetleg, hogy rólad beszélgetnek. Esetleg panaszkodik és ezért törli a tartalmakat.
Láttad már egyáltalán ezt a Katit?
Különben annak ellenére, hogy a "fiúbarátom" hat éves korom óta az életem része én most ha akarok vmit a párjának szoktam írni. Pont a félreértések elkerülése miatt. Pl. Elhozzam-e az ő gyereküket is az oviból, vagy boldog karácsonyt, vagy mikor érnek rá találkozni... én se örülnék, ha ő a férjemnek irogatna.
Nemcsak, hogy megcsal (talán ez még nem történt meg), de inkább az az érzésem, hogy szerelmes ebbe a nőbe.
Nálam az verte volna ki a biztosítékot, hogy bujkálva írja az smst, hazudozott így elszállna a bizalmam ez tény. Nekem nem kéne egy ilyen férfi ezek után, akármennyire a gyerekem apja....
kedves kérdező,
Az, hogy a férjed megcsal egymillió százalék. Ha van rá lehetőséged vonulj el valahova gondolkodni. Gondold át, hogy ha a megcsalást és azt, hogy beleszeretett bevallja neked, akkor tudsz-e harcolni érte, akarsz-e vagy sem. Ha akarsz, akkor megkérdezed, hogy ő hajlandó-e tenni azért, hogy ezt a nőt törölje az életéből. Ha azt mondja igen, akkor legyenek nagyon határozott elvárásaid. Keressen új munkát, vigyen el téged a Katihoz és legyél ott amikor közli, hogy vége van. Ha már az elején tagad, akkor lépj le a francba, mert nemhogy nem akarja a Katit kiiktatni, de még hülyének is néz téged.
A Te szemszögedből biztos én is azt gondolnám, hogy megcsal, de erről nekem is van egy sztorim, jelen esetben én vagyok Kati. Szóval egy munkatársammal nagyon jóban lettünk, aki - legyünk őszinték - hanem lenne családos, akkor már biztos bepróbálkozott volna. Én nem érzek semmit iránta csak barátságot, de így munkán kívül is sokat beszélünk. Ha belenézek a telefonomba, 10-ből 9 sms tőle van. Sokat hív, hogy: hogy vagy kiscsillag stb. Mikor a családjával ment a kislányának játékot venni még akkor is nekem akart sms-t írni, csak ugye a felesége miatt nem tudott. És nincs köztünk semmi. Mindenki azt hiszi, hogy van (megjegyzem totál jogosan), de tényleg semmi. Én igyekszem őt vmennyire lerázni, én pl soha nem keresem, de barátként nagyon bírom és épp ezért nem küldöm el a fenébe. Szóval, ha rajtam múlik én biztos nem fogok vele semmit sem csinálni.
Ezt most csak azért írtam le, mert lehet tényleg csak barátok és semmi nincs közöttük, bár az gyanús sztem, hogy még karácsonykor is neki üzent. Én is szoktam a legjobb barátnőmnek egy boldog karácsonyt sms-t írni, de nem hiszem, hogy ezt ki kéne törölni, vagy pláne hazudni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!