Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is megcsal a férjem?

Szerintetek is megcsal a férjem?

Figyelt kérdés
Szerintem igen, ő azt mondja, csak barátok. A történet bő két éve kezdődött. Említést tett róla, hogy a munkahelyén, az anyagbeszerzésen van egy helyes kis nő, néha, amikor kevesebb munka van, szoktak beszélgetni. Eddig oké, nincs is vele semmi baj, én is beszélgetek munkatársakkal. Egy rossz szót se szóltam. Talán ezért, hogy nem hisztiztem (nem tudom), de hirtelen minden a Katiról kezdett szólni. A Kati így, a Kati azt mondta, a Kati, a Kati, a Kati... Ha viccesen mondtam, hogy "nini, egy hosszú szőke hajszál a ruhádon", a válasza az volt, hogy az nem lehet, mégha rövid szőke hajat találtam volna, talán... Ez már kezdett zavarni, mit tagadjam. Aztán eljött a karácsony, látom, hogy elbújik a telefonjával sms-t írni. Kérdeztem, kinek írt, azt mondja, a tesójának. Ná persze, gondoltan, akkor miért bújtál el? Amikor nem látta, megnéztem: címzett Kati. Sms kitörölve. Persze nem hagytam szó nélkül, szép kis karácsonyunk lett. Nem az sms miatt, hanem a bújkálás és hazugság miatt. Tagadott mindent, azt mondta, hogy csak barátok. Nemsokra rá kiderült, terhes vagyok. Megbeszéltük a dolgokat, biztosított róla, hogy csak barátság van közöttük. Megnyugodtak a kedélyek, Kati témát kerültük. Azóta egy éves a lányunk, igyekszem nem féltékenynek lenni, és nem belenézni a telóba. De! Kb. egy hónapja, egy beszélgetésnél közölte: férfi és nő között márpedig barátság nem létezik. Visszakérdeztem, újra mondta, és közben furcsán fátyolos lett a tekintete. Nagyon, nagyon szomorú lettem, de nem mertem rákérdezni. Azóta mindennap megnézem a telefonját, napi 6-8 sms-t váltanak Katival. :( tartalom kitörölve. nekem kb. havi egyszer ír, megkérdezi mi van a lányunkkal. Szerintem megcsal, de nem tudom, rákérdezzek-e, úgyis tagadná, és még én lennék az aljas, hogy belenéztem a telóba. Szerintetek?
2012. okt. 25. 19:54
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Kérdeztétek, miért nem irmerem ezt a nőt. Nos, a férjem 120 km-re dolgozik, ingázik. A nő oda valósi, ahogy egykor mondta a férjem. A nő hétfőtől péntekig 8 órában, a férjem 12-ben, fordában dolgozik. Az a legjobb, hogy az sms-ek a nő munkaidején kívül délután keletkeznek, vagy akkor, amikor a férjem szabadnapos, de nincs itthon.,
2012. okt. 25. 21:21
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk az lehet jó jel is, ha a szabadnapján smseznek, mert végül is azt jelenti, hogy nincsenek együtt.
2012. okt. 25. 21:37
 23/52 A kérdező kommentje:
Utolsó, végülis igazad van. Ugyanakkor, ha csak plátói szerelem van köztük, az nekem legalább úgy fáj, mintha megdugná...
2012. okt. 25. 21:42
 24/52 anonim ***** válasza:
78%
Előzőnek: Vagy éppen azt egyeztetik, hogy most indult el otthonról, mindjárt odaér... nem jelent semmit.
2012. okt. 25. 21:42
 25/52 anonim ***** válasza:
94%
A legegyszerűbb mód talán az, ha a férjednek szólsz, hogy leutazol hozzá te is, mert szeretnéd a Katit megismerni. De nem vagdalkozva meg féltékenyen, csak úgy simán. A reakciója meg fog magyarázni mindent. Ha van rá pénzed, fogadj egy magánnyomozót. ne szólj róla, hogy lemész, egyszer csak váratlanul jelenj meg a munkahelyen, ne a férjed keresd hanem a Katit, és tedd azt amit az előző hozzászóló írt. Mondd, hogy a férjed elmondta mi van, szeretnéd ha ő is elmondaná, hogy ezek után mik a szándékai. Kérjed a férjedet, hogy ezek után soha egyetlen egy sms-t ne töröljön a telefonjából.
2012. okt. 25. 21:44
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem is megcsal :S Sajnálom :(
2012. okt. 25. 21:48
 27/52 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, lehet, hogy már írtad,de nem találom, Kati egy egyedülálló nő?

A sms-k időpontja látszik? Ha egész napra elosztva smsznek a férjed szabadnapjain, akkor nincsenek együtt, ha csak délelőtt és utána este, akkor a másik véleményt írónak lesz igaza, hogy időpont-egyeztetés lehet...

Nem tudom mennyire férsz hozzá a telefonjához, de én egyszer még megpróbálnám, hogy felhívom Katit, hátha kiderül valami abból, hogy veszi fel a telefont. Aztán persze előzmények: törlés, híváslista: törlés.

Meg azt érdemes ilyenkor előre végiggondolni, hogy vele maradnál-e akkor is, ha kiderülne, hogy megcsal. Tudom, hogy sok nő azon a véleményen van, hogy megcsalás után ilyen kutya meg szalonna, alapon ki kell dobni, de sokan meg hisznek az új esélyben. Rá kell jönnöd, te hova tartozol.

Ha benne vagytok ilyesmiben, menjetek el párterápiára.

Kisbabátok van, ez nem könnyű időszak a házasságokban, nekünk is nehezen ment, a terhesség is...

2012. okt. 25. 22:01
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
szerezz bizonyítékot, de készülj fel a legrosszabbra...
2012. okt. 25. 22:19
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes odafigyelni olyan apróságokra is, hogy pl. vett-e mostanában új ruhát magának? a férfiak nagy szeretettel újítják a ruhatárukat ha benőztek. használ-e mostanában olyan parfümöt, dezodort amiket régebben nem? Volt-e fodrásznál gyakrabban mint szokott? A szennyesét szagolgasd meg, érzel-e női illatot. A zsebeiben, pénztárcájában találsz-e árulkodó blokkot? Pl.vett-e óvszert?Esetleg kiállítás, mozijegy? Ha autóval ingázik nézz át minden rést, ülések alatt, mellett, mindent, sok mindent tud elhagyni véletlen egy nő. Esetleg parkolójegy a kocsiban. Gondolkodj, annyi ilyen kis apró dolgon meg lehet bukni.
2012. okt. 25. 22:56
 30/52 anonim ***** válasza:
100%

Kb igen.

Engem megcsalt a ferjem a kolleganojevel, nalunk sem volt hallgatas tola, epp ezert nem gyanakodtam.

Pl javasolt a no sulit a gyerekeknek, segiteni kellett neki koltozni, osszefutottak a parkban, amikor a ferjem setalni ment a gyerekekkel, sot, meg azt is beettem, hogy pletykalnak roluk a munkatarsak es ez mekkora baromsag, nem kell veluk foglalkozni. Nem pletyka volt. Mondjuk nalunk en nem gyanakodtam vegig, a ferjem mondta el, amikor betelt nala a pohar es lezarta azt a kapcsolatot.

Jo teszt: csinalj valamit a telefonoddal, valami javithato hibat. Vagy a sim kartyaddal. Pl hetvegen. Es legyen surgos, hosszadalmas telefonos ugyintezesed hirtelen. Szolgaltatoval peldaul. Ne szolj elore, hirtelen kerd el a telefonjat es nezz ugy ki, mint aki teljesen termeszetesen akarja hasznalni par oran keresztul, varj visszahivast, hasonlok.

Ha ettol roppant ideges lesz es kepes lesz egy oran belul elmenni neked uj telefonert, vagy sim kartyaert, hogy nehogy a te kezedhez legyen kozelebb orakon at a telefonja, akkor kb merget vehetsz a megcsalasra.

Ha nincs takargatni valoja az embernek, akkor nem torli az sms-eket.

En is voltam megcsalo is sajnos, kepben vagyok.

De ilyet csak akkor csinalj, ha valoban te akarsz rajonni.

Konnyebb lenne neked, ha o mondana el.

2012. okt. 25. 23:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!