Szerintetek is megcsal a férjem?
Ne haragudj, lehet, hogy már írtad,de nem találom, Kati egy egyedülálló nő?
A sms-k időpontja látszik? Ha egész napra elosztva smsznek a férjed szabadnapjain, akkor nincsenek együtt, ha csak délelőtt és utána este, akkor a másik véleményt írónak lesz igaza, hogy időpont-egyeztetés lehet...
Nem tudom mennyire férsz hozzá a telefonjához, de én egyszer még megpróbálnám, hogy felhívom Katit, hátha kiderül valami abból, hogy veszi fel a telefont. Aztán persze előzmények: törlés, híváslista: törlés.
Meg azt érdemes ilyenkor előre végiggondolni, hogy vele maradnál-e akkor is, ha kiderülne, hogy megcsal. Tudom, hogy sok nő azon a véleményen van, hogy megcsalás után ilyen kutya meg szalonna, alapon ki kell dobni, de sokan meg hisznek az új esélyben. Rá kell jönnöd, te hova tartozol.
Ha benne vagytok ilyesmiben, menjetek el párterápiára.
Kisbabátok van, ez nem könnyű időszak a házasságokban, nekünk is nehezen ment, a terhesség is...
Kb igen.
Engem megcsalt a ferjem a kolleganojevel, nalunk sem volt hallgatas tola, epp ezert nem gyanakodtam.
Pl javasolt a no sulit a gyerekeknek, segiteni kellett neki koltozni, osszefutottak a parkban, amikor a ferjem setalni ment a gyerekekkel, sot, meg azt is beettem, hogy pletykalnak roluk a munkatarsak es ez mekkora baromsag, nem kell veluk foglalkozni. Nem pletyka volt. Mondjuk nalunk en nem gyanakodtam vegig, a ferjem mondta el, amikor betelt nala a pohar es lezarta azt a kapcsolatot.
Jo teszt: csinalj valamit a telefonoddal, valami javithato hibat. Vagy a sim kartyaddal. Pl hetvegen. Es legyen surgos, hosszadalmas telefonos ugyintezesed hirtelen. Szolgaltatoval peldaul. Ne szolj elore, hirtelen kerd el a telefonjat es nezz ugy ki, mint aki teljesen termeszetesen akarja hasznalni par oran keresztul, varj visszahivast, hasonlok.
Ha ettol roppant ideges lesz es kepes lesz egy oran belul elmenni neked uj telefonert, vagy sim kartyaert, hogy nehogy a te kezedhez legyen kozelebb orakon at a telefonja, akkor kb merget vehetsz a megcsalasra.
Ha nincs takargatni valoja az embernek, akkor nem torli az sms-eket.
En is voltam megcsalo is sajnos, kepben vagyok.
De ilyet csak akkor csinalj, ha valoban te akarsz rajonni.
Konnyebb lenne neked, ha o mondana el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!