30-as férfitársaim! Tinédzserkori szerelem, többi lent?
Figyelt kérdés
Tizenéves korotokban mikor szerelmes voltatok egy lányba, esetleg plátói volt a szerelem, vagy csak tetszett, így 30-on túl mikor találkoztok vele nem jut-e sokszor eszetekben , hogy tejóég ez hogy tetszhetett nekem? Annyira megváltozott :meghízott, lefogyott, ráncos ápolatlan stb.
Hosszú idő után elég sok régi ismerős lánnyal találkozom és sokszor ez az érzésem.
2012. okt. 25. 17:51
31/32 anonim válasza:
Én pont a pasiknál vagyok ìgy.
Az anno jó pasinak számìtó, helyes fiúk zöme 40 évesen nagy csalódások. Viszont az "az átlagosak" nem változtak sokat és jobban néznek ki mint a régen helyesek. Én is átlagos csaj voltam régen és nem tudtam úgy megcsúnyulni, mint a túl szépek. Nem olyan nagy a kontraszt. Persze mindenki öregszik. Én is! Bár most nem cserélnék az akkori önmagammal.
32/32 anonim válasza:
A 15 éves érettségi találkozónkon 30-an jelentünk meg a 32 fős osztályból, pont fele-fele ivararánnyal. Minden lányt azonnal megismertem, pedig csak kettejükkel találkoztam az eltelt időben - 1 kivétellel valamennyien csinosak, jó alakúak, ápoltak és magabiztosak, energikusak voltak, nagyon jót beszélgettünk még azokkal is, akikkel anno nem voltam nagy barátságban. A fiúk közül összesen 3 volt, akit azonnal megismertem, úgy 8-at kis hezitálás után azonosítottam be, a maradékot kizárásos alapon. Nagyjából a felük nézett ki majdnem úgy, mint gimiben, egyiküknek kifejezetten jót tett az idő. A többiek szürkék voltak, nem is annyira hízás vagy kopaszodás miatt, hanem inkább a viselkedésük, kisugárzásuk volt az, ami unalmassá, vagy némelyiket kifejezetten irritálóvá tette. Pl. azt a fiút is, aki gimiben egy ideig nagyon tetszett.:-) Úgyhogy értem, mire gondolsz, kérdező, csak épp velem nőként esett ez meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!