30-as férfitársaim! Tinédzserkori szerelem, többi lent?
Tizenéves korotokban mikor szerelmes voltatok egy lányba, esetleg plátói volt a szerelem, vagy csak tetszett, így 30-on túl mikor találkoztok vele nem jut-e sokszor eszetekben , hogy tejóég ez hogy tetszhetett nekem? Annyira megváltozott :meghízott, lefogyott, ráncos ápolatlan stb.
Hosszú idő után elég sok régi ismerős lánnyal találkozom és sokszor ez az érzésem.
eztermészetes
egy filmben is volt ahol megmutatták egy pasinak a saját múltját, hogy mikor mit cseszett el az életében, közte volt egy szerelme is, akit azzal régi stílussal kell elképzelni vastag szemöldök dauerolt haj kicsit kövér és az a pasi is csak fujjogott hogy hogy tudott ilyenbe szerelmes lenni, holot anno lehet ő volt a legjobb nő..
(bocsi hogy nem 30-as ffiként írok..)
nekem amúgy inkább az a vicces, hogy pl amíg velem millio dolog történik, erre találkozok olyannal aki még mindig ugyanott robotol és ugyanaz az élete, ugyanúgy néz ki, mint korábban, mintha beragadt volna valami időkapuba :D
31 vagyok de szerencsére lassan öregedek, azt mondják 24-25 körülinek látszok pedig elég egészségtelenül élek. Velem egykorú lány aki tetszett már idősebbnek látszik a koránál, 10 év múlva kinézetre szerintem az anyám lehetne. Bár mondjuk eléggé elhagyta magát.
Az igazán nagy különbség a női menopauza idején alakul ki, megviseli a nőket.
Egyébként nagyjából egykorú házaspároknál általában a férfi látszik fiatalabbnak.
Meg sem ismerem őket. Miért, ti megismertek egy lányt, akivel 13 évesen találkoztatok, majd legközelebb 30 évesen?
A lányok akkorát változnak 15 év alatt, a fiúkat meg lehet ismerni, de bevallom, az alsós lány osztálytársaimat, akikkel nem találkoztam nem láttam őket, nem ismerem meg. Ez van, nem kell megsértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!