Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 30-as férfitársaim! Tinédzserk...

30-as férfitársaim! Tinédzserkori szerelem, többi lent?

Figyelt kérdés

Tizenéves korotokban mikor szerelmes voltatok egy lányba, esetleg plátói volt a szerelem, vagy csak tetszett, így 30-on túl mikor találkoztok vele nem jut-e sokszor eszetekben , hogy tejóég ez hogy tetszhetett nekem? Annyira megváltozott :meghízott, lefogyott, ráncos ápolatlan stb.

Hosszú idő után elég sok régi ismerős lánnyal találkozom és sokszor ez az érzésem.

2012. okt. 25. 17:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon rég nevettem ilyen jót mint az utolsó válaszon :)
2016. jan. 9. 19:00
 22/32 anonim ***** válasza:
Hát ami azt illeti... közelebb húzódni nem a kinézete miatt szoktam valakihez...:) ... ha viszont már megtörtént a közelebb húzódás: 15 centiről egészen máshogy NÉZ KI az ember, mint 15 méterről az utcán!!!!
2016. jan. 29. 16:57
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

eztermészetes

egy filmben is volt ahol megmutatták egy pasinak a saját múltját, hogy mikor mit cseszett el az életében, közte volt egy szerelme is, akit azzal régi stílussal kell elképzelni vastag szemöldök dauerolt haj kicsit kövér és az a pasi is csak fujjogott hogy hogy tudott ilyenbe szerelmes lenni, holot anno lehet ő volt a legjobb nő..

(bocsi hogy nem 30-as ffiként írok..)

nekem amúgy inkább az a vicces, hogy pl amíg velem millio dolog történik, erre találkozok olyannal aki még mindig ugyanott robotol és ugyanaz az élete, ugyanúgy néz ki, mint korábban, mintha beragadt volna valami időkapuba :D

2016. jan. 30. 11:48
 24/32 anonim ***** válasza:

31 vagyok de szerencsére lassan öregedek, azt mondják 24-25 körülinek látszok pedig elég egészségtelenül élek. Velem egykorú lány aki tetszett már idősebbnek látszik a koránál, 10 év múlva kinézetre szerintem az anyám lehetne. Bár mondjuk eléggé elhagyta magát.

Az igazán nagy különbség a női menopauza idején alakul ki, megviseli a nőket.

Egyébként nagyjából egykorú házaspároknál általában a férfi látszik fiatalabbnak.

2016. jan. 30. 12:55
 25/32 anonim ***** válasza:
Persze, ez totál természetes amit írsz kérdező. Én mondjuk még csak 22 vagyok, de így is fura látni azt, hogy általános meg gimi óta hogy megváltozott egy csomó ember. Van akire a nyálunkat csorgattuk, most meg hááát... na meg van ennek a meglepetésnek a pozitív verziója is, amikor egy csúnyácska lány/fiú megszépül.
2016. jan. 30. 15:23
 26/32 anonim ***** válasza:

Meg sem ismerem őket. Miért, ti megismertek egy lányt, akivel 13 évesen találkoztatok, majd legközelebb 30 évesen?

A lányok akkorát változnak 15 év alatt, a fiúkat meg lehet ismerni, de bevallom, az alsós lány osztálytársaimat, akikkel nem találkoztam nem láttam őket, nem ismerem meg. Ez van, nem kell megsértődni.

2017. jan. 26. 23:09
 27/32 anonim ***** válasza:
26: Igen, én az ovis társaimat is megismerem.
2017. jan. 27. 00:39
 28/32 anonim ***** válasza:
27.: Jó neked, nyilván gyakran találkoztál velük, nem költöztetek, stb..
2017. jan. 27. 00:57
 29/32 anonim ***** válasza:
81%
30eves vagyok,igaz nő de remélem nem gond ha irok. En nem sokat változtam,de az osztálytársaim nagyrésze igen.ofo a tavaly volt oszalytalakozon azt mondta h nem is latszik rajtam a két csemete.(6 ill 3 éves)..de van aki pl ugy elhizott mégjobban h ha nem tudom ki az fel se ismerem...ez a fogorvos sztori tetszett 😊
2017. jan. 27. 04:02
 30/32 anonim ***** válasza:
28: Nem, nem kell látnom őket, felismerem azt, akit utoljára 3 évesen láttam.
2017. jan. 27. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!