30-as férfitársaim! Tinédzserkori szerelem, többi lent?
Tizenéves korotokban mikor szerelmes voltatok egy lányba, esetleg plátói volt a szerelem, vagy csak tetszett, így 30-on túl mikor találkoztok vele nem jut-e sokszor eszetekben , hogy tejóég ez hogy tetszhetett nekem? Annyira megváltozott :meghízott, lefogyott, ráncos ápolatlan stb.
Hosszú idő után elég sok régi ismerős lánnyal találkozom és sokszor ez az érzésem.
Tiniként a hormon hajt mindenkit föleg a tini fiúkat
egy felnőtt embert már az érdekel kivel él le még 30 évet.
Nyilván mások a szempontok amúgy 30 éves fériak is fizni kezdenek, kopaszodnak...
"A nők elhíznak és a ffiak megemberesednek."(?)
Aha, hát speciel én azt tapasztaltam, hogy a férfiak 30 fölött szépen elhíznak. Több régi osztálytársam/ismerősöm esetében is ez az ábra.
De válaszolo9k a kérdésre is. Nem. Sőt még csak fikarcnyi érzelem sem párosul az estleges látvánnyal. Ami volt elmúlt, régen volt. Ma már nem befolyásol/jelent semmit.
Különben meg azért a tini kor pont, hogy a hormonok előtörés és férfiasodás, nőiesedés elindulása. Most komolyan úgy gondoltad, hogy olyanok maradnak, mint amikor utoljára láttad őket? Semmi változás? Eh?
Persze hogy volt ilyen, nem is egyszer.
pl. 16 évesen gyönyörű lány volt, 30 évesen meg egy kikopott k*, mint vmi ötvenéves.
> hogy a férfiak 30 fölött szépen elhíznak.
?? Nekem nincsenek elhízott harmincas ismerőseim, max. a nagyon igénytelenek. Én 35 vagyok és 80 kiló, és ilyen mindenki, akit ismerek.
Az a nagyon szomorú, hogy sokan a feleségükről is hasonlóakat gondolnak. "Te jó ég, miért vettem én el...?"
Mellesleg egy észrevétel: Aki fiatal korában szép volt (a tinifiúk az átlagost ugyanis észre sem veszik), azt általában megviselte a... khm... az élet, na. A kis szépségek csöppennek leghamarabb bele a társasági, szexuális, vedelős életbe, 30 éves korukra kiégnek szépen. Ez nyomot hagy a külsejükön.
Az átlagos/rút kiskacsák ebből általában kimaradnak, ők szépen építgetik az életüket, tanulnak, formálódnak, mert nekik nem volt mellük/bájos pofijuk, amivel érvényesülhettek. Őket 17-22 éves koruk körül érte el az igazi szerelem, az olyan férfiak, akik értéket kerestek egy lányban, és mellette kiegyensúlyozottabbak lettek. Az meg ugye kiül az arcra/testre.
A bálványozott barbie-k meg tűnnek el a süllyesztőben.
Sajnálom, hogy kihagytalak...
Nyilván a kérdés nem erre a kategóriára világított rá, így én sem emeltem ki, de mégegyszer elnézést kérek, ha valaki találva érezte magát...
"Egy kis életkép......:)
Nem történt meg veled néha, hogy amikor láttál egy "nagyjából" veled egyidős valakit, ezt gondoltad: NEM LÉTEZIK, hogy én is ilyen öregnek nézek ki?
Olvasd el az én kis történetem:
Alicia Smith a nevem és a fogorvosi rendelő várószobájában ültem.
Soha nem jártam előtte ennél a fogorvosnál.
Amint várakoztam és nézelődtem, megláttam a falon az orvos diplomáját amin rajta volt a teljes neve. Hirtelen felelevenedett az emlékeimben egy
magas, fekete hajú, sportos srác arca, aki az osztálytársam volt a
gimnáziumban kb. 30 évvel ezelőtt. Létezne, hogy ez ugyanaz a fiú, akibe
titokban szerelmes voltam?
De miután bementem a rendelőbe és megláttam, elhessegettem magamtól a
gondolatot.
A félig kopasz, őszes, igaz hogy magas, de kövér és ráncos arcú férfi
láttán gondoltam, túl öregnek látszik ahhoz, hogy az osztálytársam
lehetett volna.
Miután megvizsgálta a fogaimat, megkérdeztem tőle, hogy a "Morgan Park"-i
gimnáziumban tanult-e.
- Igen, igen - válaszolt büszkén mosolyogva.
Mire én:
- És mikor érettségiztél?
Mire ő:
- 1975-ben. Miért kérdezed?
Mire én:
- Nahát, te az osztályomba jártál!
Miután hosszasan végigmért ez a RONDA,... KOPASZ,... RÁNCOS,...
KÖVÉR,... ÖREG,... ABNORMÁLIS,... IDIÓTA fickó, megkérdezte:
- Melyik tantárgyat tetszett tanítani...?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!