Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 30-as férfitársaim! Tinédzserk...

30-as férfitársaim! Tinédzserkori szerelem, többi lent?

Figyelt kérdés

Tizenéves korotokban mikor szerelmes voltatok egy lányba, esetleg plátói volt a szerelem, vagy csak tetszett, így 30-on túl mikor találkoztok vele nem jut-e sokszor eszetekben , hogy tejóég ez hogy tetszhetett nekem? Annyira megváltozott :meghízott, lefogyott, ráncos ápolatlan stb.

Hosszú idő után elég sok régi ismerős lánnyal találkozom és sokszor ez az érzésem.

2012. okt. 25. 17:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
79%

Tiniként a hormon hajt mindenkit föleg a tini fiúkat

egy felnőtt embert már az érdekel kivel él le még 30 évet.

Nyilván mások a szempontok amúgy 30 éves fériak is fizni kezdenek, kopaszodnak...

2012. okt. 25. 21:02
 12/32 anonim ***** válasza:
77%

"A nők elhíznak és a ffiak megemberesednek."(?)

Aha, hát speciel én azt tapasztaltam, hogy a férfiak 30 fölött szépen elhíznak. Több régi osztálytársam/ismerősöm esetében is ez az ábra.

De válaszolo9k a kérdésre is. Nem. Sőt még csak fikarcnyi érzelem sem párosul az estleges látvánnyal. Ami volt elmúlt, régen volt. Ma már nem befolyásol/jelent semmit.

Különben meg azért a tini kor pont, hogy a hormonok előtörés és férfiasodás, nőiesedés elindulása. Most komolyan úgy gondoltad, hogy olyanok maradnak, mint amikor utoljára láttad őket? Semmi változás? Eh?

2012. okt. 26. 23:32
 13/32 anonim ***** válasza:
68%

Persze hogy volt ilyen, nem is egyszer.

pl. 16 évesen gyönyörű lány volt, 30 évesen meg egy kikopott k*, mint vmi ötvenéves.

2012. nov. 27. 16:01
 14/32 anonim ***** válasza:
39%

> hogy a férfiak 30 fölött szépen elhíznak.

?? Nekem nincsenek elhízott harmincas ismerőseim, max. a nagyon igénytelenek. Én 35 vagyok és 80 kiló, és ilyen mindenki, akit ismerek.

2012. nov. 27. 16:04
 15/32 anonim ***** válasza:
84%

Az a nagyon szomorú, hogy sokan a feleségükről is hasonlóakat gondolnak. "Te jó ég, miért vettem én el...?"

Mellesleg egy észrevétel: Aki fiatal korában szép volt (a tinifiúk az átlagost ugyanis észre sem veszik), azt általában megviselte a... khm... az élet, na. A kis szépségek csöppennek leghamarabb bele a társasági, szexuális, vedelős életbe, 30 éves korukra kiégnek szépen. Ez nyomot hagy a külsejükön.

Az átlagos/rút kiskacsák ebből általában kimaradnak, ők szépen építgetik az életüket, tanulnak, formálódnak, mert nekik nem volt mellük/bájos pofijuk, amivel érvényesülhettek. Őket 17-22 éves koruk körül érte el az igazi szerelem, az olyan férfiak, akik értéket kerestek egy lányban, és mellette kiegyensúlyozottabbak lettek. Az meg ugye kiül az arcra/testre.

A bálványozott barbie-k meg tűnnek el a süllyesztőben.

2012. nov. 27. 16:45
 16/32 A kérdező kommentje:
utolsó, tiéd a pont!
2012. nov. 27. 17:31
 17/32 anonim ***** válasza:
79%
15.ös: kihagytál egy kategóriát .Aki fiatal korában is szép volt,és idősebben is az.
2012. nov. 27. 18:23
 18/32 anonim ***** válasza:
92%

Sajnálom, hogy kihagytalak...

Nyilván a kérdés nem erre a kategóriára világított rá, így én sem emeltem ki, de mégegyszer elnézést kérek, ha valaki találva érezte magát...

2012. nov. 27. 18:29
 19/32 anonim ***** válasza:
Semmi gond...:D
2012. nov. 27. 18:59
 20/32 anonim ***** válasza:
98%

"Egy kis életkép......:)

Nem történt meg veled néha, hogy amikor láttál egy "nagyjából" veled egyidős valakit, ezt gondoltad: NEM LÉTEZIK, hogy én is ilyen öregnek nézek ki?

Olvasd el az én kis történetem:

Alicia Smith a nevem és a fogorvosi rendelő várószobájában ültem.

Soha nem jártam előtte ennél a fogorvosnál.

Amint várakoztam és nézelődtem, megláttam a falon az orvos diplomáját amin rajta volt a teljes neve. Hirtelen felelevenedett az emlékeimben egy

magas, fekete hajú, sportos srác arca, aki az osztálytársam volt a

gimnáziumban kb. 30 évvel ezelőtt. Létezne, hogy ez ugyanaz a fiú, akibe

titokban szerelmes voltam?

De miután bementem a rendelőbe és megláttam, elhessegettem magamtól a

gondolatot.

A félig kopasz, őszes, igaz hogy magas, de kövér és ráncos arcú férfi

láttán gondoltam, túl öregnek látszik ahhoz, hogy az osztálytársam

lehetett volna.

Miután megvizsgálta a fogaimat, megkérdeztem tőle, hogy a "Morgan Park"-i

gimnáziumban tanult-e.

- Igen, igen - válaszolt büszkén mosolyogva.

Mire én:

- És mikor érettségiztél?

Mire ő:

- 1975-ben. Miért kérdezed?

Mire én:

- Nahát, te az osztályomba jártál!

Miután hosszasan végigmért ez a RONDA,... KOPASZ,... RÁNCOS,...

KÖVÉR,... ÖREG,... ABNORMÁLIS,... IDIÓTA fickó, megkérdezte:

- Melyik tantárgyat tetszett tanítani...?!"

2012. nov. 28. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!