Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 30-as férfitársaim! Tinédzserk...

30-as férfitársaim! Tinédzserkori szerelem, többi lent?

Figyelt kérdés

Tizenéves korotokban mikor szerelmes voltatok egy lányba, esetleg plátói volt a szerelem, vagy csak tetszett, így 30-on túl mikor találkoztok vele nem jut-e sokszor eszetekben , hogy tejóég ez hogy tetszhetett nekem? Annyira megváltozott :meghízott, lefogyott, ráncos ápolatlan stb.

Hosszú idő után elég sok régi ismerős lánnyal találkozom és sokszor ez az érzésem.

2012. okt. 25. 17:51
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
87%

Közbe lehet, hogy Te is meghíztál, lefogytál, ráncosodtál.

Miből gondolod, hogy az idő vasfoga nem hagyott rajtad nyomot?

2012. okt. 25. 17:54
 2/32 anonim ***** válasza:
87%
Te semmit nem változtál azóta? Lehet, hogy a csajok pedig rólad gondolják ugyanezt! :D
2012. okt. 25. 17:54
 3/32 A kérdező kommentje:
tudtam hogy ezt fogjátok írni. De igen tudom, hogy én is változtam, de a kérdés nem ez volt.
2012. okt. 25. 17:59
 4/32 anonim ***** válasza:
82%
Csak a külsőségek alapján tetszik neked valaki? Honnan tudod egyetlen pillantás alatt megítélni, hogy az illető nők milyen emberek lettek? Így 30-on felül nekem pl. nem elég, ha egy csaj dögös, jól néz ki, jó alakú. Ennél több kell! Persze pozitívum, ha csinos, ápolt stb., de ez még messze nem mond semmit. Tizenévesen szinte csak ez számított.
2012. okt. 25. 18:05
 5/32 anonim ***** válasza:
37%
én még csak 25 vagyok de sok olyan ismerőst akiket már vagy 10 éve nem láttam alig ismerek meg, tényleg a legtöbbjük megvan hízva van köztük csaj is aki tetszett az is úgy megöregedett kinéz simán 35-nek
2012. okt. 25. 18:06
 6/32 anonim ***** válasza:
87%
Nem hiszem hogy az elmúlna nyomtalanul ha valakivel kialakult anno kötödés. Feltételezem itt a fogalmakkal van a gond, az hogy valakire nagyon rámentél volna mert úgy áll a cicije mint a filmeken az még nem egy erős kötödés, az csak szex.
2012. okt. 25. 18:09
 7/32 anonim ***** válasza:
88%
senki nem mondta, hogy a 15 éves kori rangsor kőbe van vésve. Ráadásul a tinédzserkori preferenciákra szerintem elég nehéz megfogható magyarázatot találni. Nálunk általánosban volt egy lány akit az osztályban mindenki rondának tartott, miközben 14 évesen már modellkedett.
2012. okt. 25. 18:12
 8/32 anonim ***** válasza:
30%

Sok debil egyből támad és nem a kérdésre válaszol...

Egyébként én is azt vettem észre,hogy a lányok elhíztak elcsúnyultak a srácok meg inkább megemberesedtek.

2012. okt. 25. 18:32
 9/32 anonim ***** válasza:
91%

Én hogy őszinte legyek lehet hogy én csak egyedi eset vagyok,de ha én meglátom ezeket a nőket manapság,benne az fordul meg hogy akkor is b@sztam volna de most még jobban!:D

Lehet hogy csak nekem volt szerencsém olyan csajokkal akik most is jól néznek ki,nem tudom...de bitos van ilyen is,az ember ízlése változik nyílván és az értékrendje is,de azok a csajok az én részemről jó vagy is jobb írányba fejlődtek.Ismerek olyat is aki bűnronda volt tini korában,most meg maga az istennő..szóval van ez fordítva is.

2012. okt. 25. 18:43
 10/32 anonim ***** válasza:
79%
30-as nő vagyok, úgyhogy bocs, hogy belekotyogok, de én 5 év múltán is ezt gondoltam az első komolyabb kapcsolatomról... Mit ettem én ezen?! A többiek is hasonló sorsra jutottak, ami azt illeti... :)
2012. okt. 25. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!