Szerelmes levél copy+paste? Ti mit reagálnátok?
Ezen a feljelentésen meghaltam a röhögéstől. Nem hiszem el, hogy ez eszedbe jutott! :D
Amúgy én nem vagyok ez a szerelmes leveles, meghatódós típus, de azért biztos értékelném a gesztust.
én tuti feljelenteném.
amúgy a feljelentés nem állná meg a helyét, mert gondolom, nem mondta, hogy ő írta, és gondolom, hogy nem terjesztette üzletszerűen.
Örülök, hogy bejött, kellett valami poén a végére :)
Furcsán érintett a dolog, mert szép gesztus, kedves, jól is esett, de mégsem saját gondolatokat tükröz a levél, és így nehéz jobban megismerni a másikat. Fogalmam sincs, mit reagáljak, gondoltam poénból visszakopizok valami hasonló szépet :D
Szerintem jöhet valami szívből úgy is, hogy ha nem mindent saját maga talált ki az illető.
Nem az számít, hogy tud e fogalmazni, hanem az, hogy mit érez.
Az, hogy igyekezett, már önmagában plusz pont.
akkor OK, a másolás, ha az illető úgy érzi az fejezi ki őt. esterházy péter pl egész fejezetet vett át mástól és beillesztette könyvébe :).
ha kicsit bátrabb lenne csinálhatná azt is, hogy beleír. kicsit kijavítja, ahol az eredeti szöveg nem fejezi ki őt igazán :D
Kíváncsi lennék, hogy mit reagálnátok, ha a kapcsolat egyébként jó, csak még friss (3 hónapos), viszont szépen alakul, tervezgetünk, csiszolódunk egymáshoz.
Ti hogyan reagálnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!