Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes levél copy+paste?...

Szerelmes levél copy+paste? Ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
Ti hogyan reagálnátok, ha egy friss kapcsolatban kapnátok a párotoktól egy szerelmes levelet, és kiderülne, hogy a 90%-át egy könyvből másolta ki? Értékelnétek a gesztust, vagy szívesebben látnátok saját szívből jövő gondolatokat (mégha azok rövidebbek is), vagy feljelentenétek szerzői jogsértésért?

2012. okt. 23. 23:36
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
86%

Lehet összezavartad a neveddel, én is elveszteném az eszem.

Egyébként figyelitek, kétszer került ide a feljelent szó és máris a NAV reklámja megy a sorok között:D

2012. okt. 23. 23:51
 12/41 anonim ***** válasza:
91%
Én örülnék neki. A barátom nem a szavak embere, ezért nem is várom el tőle, hogy szerelmes levelet írjon nekem. Viszont ha egy könyvben egy szerelmeslevelet olvasva eszébe jutnék, és ráadásként még el is küldené, nekem nagyon jól esne:)
2012. okt. 23. 23:54
 13/41 anonim ***** válasza:
44%
Hogy reagálnék? Magamat ismerve megkérdezném, te írtad? :) Kíváncsi lennék, hazudik-e, vagy beismeri, hogy valahonnan másolta. Ha azt mondaná, saját gondolat, erősen elgondolkodnék róla, milyen ember, ha már ilyen dologban is kamuzik, főleg, hogy sejtheti, kb. 2 kattintás kideríteni, sajátja-e.
2012. okt. 23. 23:55
 14/41 anonim ***** válasza:
79%
Drága Kérdező, itt már értelmes és komoly válaszra ne számíts, mi már csak dőlünk a röhögéstől.
2012. okt. 23. 23:55
 15/41 anonim ***** válasza:
86%

a sampling és a remix korában ez természetes :)

amúgy a szerelem a világ egyik legnagyobb közhelye. mégis mi eredeti vársz? :)

2012. okt. 23. 23:57
 16/41 anonim ***** válasza:
11%
Rekació: Meglepődnék,elesnék ájultan miközben orgazmusom lett,majd felkelnék rájönnék,hogy akitől elélveztem az egy súlyos bűnöző,majd feljelenteném,majd börtönbe kerülne,majd tovább járnék vele,majd beszöknéka börtönbe szexelni
2012. okt. 24. 00:02
 17/41 anonim ***** válasza:
88%

Mit másolt ki?

Ha megjelöli a forrást, mert nem találta saját szavait és úgy érezte ez elmondja helyette, hát oké. Tiszta Szex és New York, Mr. Big. :)

De ha sajátjaként adja elő.... Hááát az már gázosabb.

Valószínűleg copy-paste visszaküldenék neki valami ökörséget, mondjuk valami tanulmány egy részét kimásolva, a tehenek fűevési szokásairól vagy valami. Aztán kcisit később kapna egy másik levelet, hogy jajj bocs, rosszat copy-paste.... :D

2012. okt. 24. 00:06
 18/41 anonim ***** válasza:
92%

Legalább kézzel írta?

Vagy a szó szoros értelmében copy+paste?

Ha kézzel írta, akkor bocsánatos dolog!

De ha szövegszerkesztővel, akkor nézd meg, hogy mindenhol kijavította-e a régi barátnője nevét!

És nézd meg azt is, hogy nem körlevélként küldte-e el!

2012. okt. 24. 00:07
 19/41 A kérdező kommentje:

No örülök, hogy harsány röhögést sikerült gerjeszteni a kérdéssel, küldetés teljesítve :D

Ettől függetlenül továbbra is kérdés számomra, hogy mi a legjobb reakció ilyen esetben...

Jelenleg ott tartok, hogy értékelem a gesztust, és jól esik, hogy vette a fáradságot, és átnyálazott egy könyvet, és kiegészítette az idézetet a saját gondolataival, viszont ahhoz, hogy jobban megismerjem, és jobban elmélyülhessen a kapcsolat, szívesen venném ezt sorozat formájában, mondjuk minden nap egy levél, annál több saját gondolat :D

2012. okt. 24. 00:10
 20/41 Malats ***** válasza:
77%
Én visszairnám poénbol ezt a feljelentösdit :D és utána persze kedvesen reagálnék. a szándèk a fontos. Humorérzéke meg csak akad egy kevés :)
2012. okt. 24. 00:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!