Mit írjak a soha nem ismert nagyapámnak a válaszlevélbe?
Soha nem ismertem az apukám felőli tatámat. Úgy alakult, hogy küldtem neki egy ballagási képet és egy meghívót, mert apukám szerette volna hogy küldjek neki.
Nem jött el.
Nagyon meglepett, amikor levelet kaptam tőle. Már lassan egy hónapja annak, hogy megkaptam, de még mindig nem tudtam válaszolni rá.
A levélben azt írta, hogy ballagás után után kapta meg a levelemet ezért nem tudott eljönni. Írta, hogy kereste volna apát, de nem tudta a címét és azt várta hogy apu keresse őt. Megadta a telefonszámát és arra kért, hogy adjam meg a címemet és a telefonszámomat is.
Szerintetek mit írjak neki válaszként? Kérlek Segítsetek!
15/L
(Nem internetes, hanem kézzel írott, elküldött levélről van szó.)
Szerintem add meg a telefonszámodat és a címedet (de ezt gondolom már tudja, hiszen a levél ide érkezett)
Nem tudom, hogy mi miatt nem tartottátok a kapcsolatot, esetleg családi vita...? De írd meg hogy szívesen megismernéd. Írj magadról, a családtagokról... Esetleg említsd meg, hogy találkozhatnátok is, mivel egy nagypapának nagyon fontosak az unokái (főleg ha lányok,vagy legalábbis felénk ez így van).
Köszönöm a válaszodat! (:
Pontosan nem tudom, hogy miért nem tartják a kapcsolatot, de nem sokkal miután elváltak a nagyszüleim, a mamám újra megházasodott és onnan született még 3 gyermeke.
Remélem, hogy fontos vagyok neki. Tudomásom szerint én vagyok az egyetlen lányunokája, de van 3 fiú is rajtam kívül (unokatestvéreim). (:
Köszönöm! (:
Már próbálgatom én is. Megvárom anyut hogy hazaérjen és megmutatom neki, hátha ő is tud még segíteni nekem.
Nagyon várom még a segítséget, mert itt-ott néha elakadok.
Ez lesz az első levelem amit írok, és szeretném ha jól sikerülne. (:
Egyébként anyud nem ellenzi a dolgot? Nem lenne "féltékeny", és nem próbálna lebeszélni? Nehogy elkedvetlenítsen valami, vagy valaki.
Szerintem ez egy jó döntés, hogy felveszed vele a kapcsolatot. Lehet, hogy egy életre ott motoszkálna benned, ha ezt elszalasztanád.
Sok sikert!
36f
Anyukám is nagyon örül neki, mert ő se ismerte az apukáját és hiába írt neki levelet, választ nem kapott soha. Ezért rá is hagyta.
Nagy erőkkel biztat és örül neki, hogy a tatám felvenné velem a kapcsolatot. (:
Köszönöm! (:
Köszönöm szépen!
De a mamámat ismerem, csak a tatámat nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!