Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes levél copy+paste?...

Szerelmes levél copy+paste? Ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés
Ti hogyan reagálnátok, ha egy friss kapcsolatban kapnátok a párotoktól egy szerelmes levelet, és kiderülne, hogy a 90%-át egy könyvből másolta ki? Értékelnétek a gesztust, vagy szívesebben látnátok saját szívből jövő gondolatokat (mégha azok rövidebbek is), vagy feljelentenétek szerzői jogsértésért?

2012. okt. 23. 23:36
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Az én párom dalszövegeket írogatott. És én teljesen rendben találtam.
2012. okt. 24. 00:13
 22/41 anonim ***** válasza:

szerintem ezt elvárni nem lehet. azzal csak megölnéd a dolog spontaneitását. ha kapsz örülj, de ne kérd.

szerintem olyat reagálj vissza, amiből látja hogy örültél neki és nem bánod, ha nem saját dal, hanem csak feldolgozás :). és akkor ha legközelebb megszállja az ihlet, hogy na most nagyon keresne neked valami gondolatihoz illőt, akkor nem fog elbátortalanodni, hogy úgyis fölösleges, úgysem értékeled az ő lelkének ilyetén szárnyalását :)

2012. okt. 24. 00:18
 23/41 A kérdező kommentje:
Nem sajátjaként állította be a gondolatokat, ezzel nincs gond. Egy romantikus gesztusnak látom, ami egy kapcsolat elején normális, manapság tán ritka is. Szóval ha szépen bánik velem továbbra is, nem jelentem fel, hanem leszünk boldog pár, oszt csinálunk gyereket egy kupaccal, miközben osztjuk a szerzői jogmentes saját észt. ;)
2012. okt. 24. 00:26
 24/41 anonim ***** válasza:

Küld neki vissza ezt válaszként:

http://www.youtube.com/watch?v=lo0_JsrWI_A

2012. okt. 24. 00:28
 25/41 anonim ***** válasza:
89%
Schmitt a vezetékneve?
2012. okt. 24. 00:30
 26/41 anonim ***** válasza:
64%

hát, 20 év felett én egy kicsit bénának, meg esetlennek érezném a könyvből másolgatást. ha már eszébe jutott, h szerelmes levelet írjon, akkor írja ő maga. ha magától nem tud, akkor ne írjon, hanem lepjen meg valami olyannal, ami megy neki magától is. csinálja azt, amiben jó, mindig az sül el a legjobban:)

de nem szakítanék én sem , ettől még lehetnek szép pulyáitok :)

2012. okt. 24. 03:10
 27/41 anonim ***** válasza:
78%

De gondolj bele.

Szegény ihlettelen pasi már meggazdagitotta a virágárust,kiolvast a női magazinokat hogy drágát első 3 hónapban ne vegyen mert azzal azt mutatná hogy a bugyidat akarja, szerelmes levelet irni egyébként is menő mostanság,de nem veszett el benne egy író.

Nem nagy bű,inkább mosolyognivaló,édes.

2012. okt. 24. 08:49
 28/41 anonim ***** válasza:
84%
Kár hogy kérdést nem lehet értékelni. Erre adnék egy pacsit, mert humoros volt. :)
2012. okt. 24. 09:24
 29/41 anonim ***** válasza:

Én nem érzem ezt akkora problémának..

A férjemnek rendszeresen küldtem sms-ben idézeteket, vagy évfordulóra szerelmes levelet, amibe beleillesztettem egy idézetet, addig kerestem, amíg megtaláltam azt ami a legjobban kifejezi az érzéseimet, és a legjobban illik az adott szituációhoz. Írtam persze saját gondolatokat is, de mindig csatolok egy idézetet is, mert az olyan szép! :)

Nálunk nem volt ebből gond!

2012. okt. 24. 10:27
 30/41 anonim ***** válasza:
Ja, jó a neved! :D
2012. okt. 24. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!