Szerelmes levél copy+paste? Ti mit reagálnátok?
szerintem ezt elvárni nem lehet. azzal csak megölnéd a dolog spontaneitását. ha kapsz örülj, de ne kérd.
szerintem olyat reagálj vissza, amiből látja hogy örültél neki és nem bánod, ha nem saját dal, hanem csak feldolgozás :). és akkor ha legközelebb megszállja az ihlet, hogy na most nagyon keresne neked valami gondolatihoz illőt, akkor nem fog elbátortalanodni, hogy úgyis fölösleges, úgysem értékeled az ő lelkének ilyetén szárnyalását :)
Küld neki vissza ezt válaszként:
hát, 20 év felett én egy kicsit bénának, meg esetlennek érezném a könyvből másolgatást. ha már eszébe jutott, h szerelmes levelet írjon, akkor írja ő maga. ha magától nem tud, akkor ne írjon, hanem lepjen meg valami olyannal, ami megy neki magától is. csinálja azt, amiben jó, mindig az sül el a legjobban:)
de nem szakítanék én sem , ettől még lehetnek szép pulyáitok :)
De gondolj bele.
Szegény ihlettelen pasi már meggazdagitotta a virágárust,kiolvast a női magazinokat hogy drágát első 3 hónapban ne vegyen mert azzal azt mutatná hogy a bugyidat akarja, szerelmes levelet irni egyébként is menő mostanság,de nem veszett el benne egy író.
Nem nagy bű,inkább mosolyognivaló,édes.
Én nem érzem ezt akkora problémának..
A férjemnek rendszeresen küldtem sms-ben idézeteket, vagy évfordulóra szerelmes levelet, amibe beleillesztettem egy idézetet, addig kerestem, amíg megtaláltam azt ami a legjobban kifejezi az érzéseimet, és a legjobban illik az adott szituációhoz. Írtam persze saját gondolatokat is, de mindig csatolok egy idézetet is, mert az olyan szép! :)
Nálunk nem volt ebből gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!