AupairWorld. Net oldalon én is írhatok egy családnak, ha szimpatikusnak tűnnek?
Egy családnak írtam pár sort, láttam ki is nyitották, elolvasták a levelem, de semmi visszajelzés..
Itt inkább úgy működik, hogy akit érdeklek majd ők megkeresnek?
Nem ismerem ezt az oldalt, de nyugodtan írjál nekik.
Ha valami miatt nem tetszene az oldal üzemeltetőinek, akkor nem lenne rá lehetőség, max. akkor, ha már a család felvette veled a kapcsolatot.
Vagy akkor lenne olyan funkció, hogy a családok beállíthatják, hogy ne írhasson nekik senki, csak ők a kiszemelt jelöltjüknek.
Szóval nyugodtan írj!
köszönöm, ezt nem tudtam, hogy fizetős, nem voltam most netközelben, mire újból bejelentkeztem, írt jó pár család..
akkor ha a család ír au-pairnek először, akkor nem fizetős, csak ha válaszolnak valaki felkérésére?
az amúgy baj, ha nem írok vissza, csak annak a családnak, aki tényleg érdekel, vagy a többieknek is illik annyit, hogy bocsi, már van más hely, ahova mehetnék?
Nem szoktak rögtön valaszolni, alt kell par nap, mig atgondoljak. Amugy a csaladnak, ha jol tudom, minden esetben fizetös az oldal.
Erdemes, vagyis illik valaszolni mindenkinek, par napon belül, hogy tudjak, hogy mire szamitsanak. Ha mast nem, egy sablonvalaszt, h: "Mar talaltam masik csaladot", vagy ilyesmi. :)
Régebbi a topic,de azért még válaszolok :).
Igen,Te is írhatsz nekik,nem kell prémium felhasználónak lenned.ez a legjobb oldal,mert a többinél maximum csak a kedvencekhez tudod adni.Na ,most aki esetleg most keres először au pairt vagy nem ért annyira az oldalhoz,nem azt fogja nézni,hogy ki adta a kedvencekhez,hanem az üzeneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!