Szerelmes levél copy+paste? Ti mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Ti hogyan reagálnátok, ha egy friss kapcsolatban kapnátok a párotoktól egy szerelmes levelet, és kiderülne, hogy a 90%-át egy könyvből másolta ki? Értékelnétek a gesztust, vagy szívesebben látnátok saját szívből jövő gondolatokat (mégha azok rövidebbek is), vagy feljelentenétek szerzői jogsértésért?2012. okt. 23. 23:36
31/41 anonim válasza:
Én fognám a fejem,de szerintem elfelejteném,hátha nem lesz több ilyen gyíksága.XD
32/41 anonim válasza:
röhögnék mint állat :D aztán vissza írnék neki egy ilyet..
Leveled olvasása közben sokat gondolkoztam, hogy feljelentselek szerzői jogsértésért...:D
33/41 anonim válasza:
Szerintem kedves akar lenni, de szánalmat éreznék.
Puna. xd Bocsi, de ez a név... :D
34/41 anonim válasza:
Örülnék, hogy egyáltalán könyvet vesz a kezébe...
35/41 anonim válasza:
Ha nem ír hozzá szerzőt, akkor lehet, hogy sznob vagyok ilyen téren, vagy hisztis, de akkor már nem tudnám tisztelni. Ha már idéz... tőlem nem baj, ha idéz egyszer, de akkor írja már oda, hogy kitől. Nem szeretem, ha vki más tollával ékeskedik... jobban szeretem egyébként is, ha vki a saját gondolatait írja le.
36/41 anonim válasza:
En orulnek neki. Ez 1 szep gesztus es egyaltalan nem nevetseges, nem tudom mit nevetnek a tobbiek. A srac talalt vmit, ami kifejezi az erzeseit es atvaltoztatta, h a baratnojehez szoljon, mert o is ezt erzi, mint az eredeti iroja erez vki mas irant. Szerintem akik itt nevetgelnek, azok csak irigyek vagy ferfiak! Az en volt baratom szerelmes verseket irt nekem rolam es azt o irta es nem masolta. Persze meghatobb ha sajat gondolatait irja le, de ha nem iroi-koltoi lelek, akkor ez is megteszi. Es erezd szerencsesnek magad, mert legtobb ferfi az ilyet idopocsekolasnak tartja.
37/41 anonim válasza:
nálam szakító ok is lehetne, ha ennyire nincs benne kreativitás. szerzői joggal meg csak akkor jöhetsz elő, ha nyilvánosan használta
38/41 anonim válasza:
Mondd neki, hogy írja meg újból a háziját és ne másoljon Pistikéről. Amúgy nem értem mi ezzel a gond, más örülne neki.
39/41 anonim válasza:
El ne szalaszd, köztielnöknek készül! :P
40/41 anonim válasza:
szerintem az a legfőbb baj evvel, hogy aki ilyen levelet ír az nem őszinte szerintem, ha őszintén érez valamit, akkor irja le a SAJÁT szavaival, meg így számomra nem hiteles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!