Hogy lehet egy anyát vagy apát gyűlölni, nem szeretni? Többször olvasok itt ilyeneket, és nem tudom megérteni, nekik köszönhetitek az életeteket!
Anyám egy alkesz féreg. Hazudik, semmi és senki nem érdekli saját magán kívül, undorító... Gyűlölöm őt és ez nem túlzás. Remélem, minél hamarabb meghal.
23N
Tudom. Valamikor én is olvasgatom ezeket a szívszorító egyben hátborzonkato sztorikat.
Én szerencsére rendes családban élek nem volt válás egyik szulom se alkoholista sokat foglalkoznak velem.
Viszont elég rossz lehet ugy elni ahogyan most egyen-ketten leirtatok ha terrorban tartanak vernek nem szeretnek ugy eleg nehez lehet szeretni.
Gondolom.Elnezest ha nem igy van.
Önmagában a szülői lét nem jogosít fel senkit:
Drámázásra, arroganciára, játszmára, leértékelésre, igazságtalanságok elkövetésére, zsarnokoskodásra, megalázásra, bunkóskodásra stb stb.
Saját magát járatja le az a szülő, aki képtelen embernek maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!