Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy anyát vagy...

Hogy lehet egy anyát vagy apát gyűlölni, nem szeretni? Többször olvasok itt ilyeneket, és nem tudom megérteni, nekik köszönhetitek az életeteket!

Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 15:52
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Szóval megcsinálni egy gyereket nem olyan nagy teljesítmény.
2012. okt. 25. 23:47
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Anyám egy alkesz féreg. Hazudik, semmi és senki nem érdekli saját magán kívül, undorító... Gyűlölöm őt és ez nem túlzás. Remélem, minél hamarabb meghal.

23N

2012. okt. 26. 00:48
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
az élet - a puszta lét nem minden.
2012. okt. 26. 10:17
 34/37 anonim válasza:
100%
Apám alkoholista, kisbaba voltam és beteg, leszaladt nekem gyógyszerért és 1 hét után jött haza. Később ellopta az összegyűjtött pénzemet, de egyszer eladta a lakást a fejünk felett. Már nem élnek együtt anyával és annyira kiváncsi ránk, hogy 20 éve nem hallottam róla. Anyával sokat veszekedtek, ütötte is. Mi szeretni való van rajta? Te szeretnéd?
2012. dec. 22. 12:15
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűen meg lehet utálni őket ,öreg(apám)kikezdett velem (pedofil)már börtönben van 4 éve,anyámnak hiába próbáltam jelezni nem figyelt rám,hát így lehet megutálni azokat a személyeket akik az életedet adták
2015. máj. 3. 13:57
 36/37 anonim válasza:

Tudom. Valamikor én is olvasgatom ezeket a szívszorító egyben hátborzonkato sztorikat.

Én szerencsére rendes családban élek nem volt válás egyik szulom se alkoholista sokat foglalkoznak velem.

Viszont elég rossz lehet ugy elni ahogyan most egyen-ketten leirtatok ha terrorban tartanak vernek nem szeretnek ugy eleg nehez lehet szeretni.

Gondolom.Elnezest ha nem igy van.

2017. márc. 26. 23:39
 37/37 anonim ***** válasza:

Önmagában a szülői lét nem jogosít fel senkit:

Drámázásra, arroganciára, játszmára, leértékelésre, igazságtalanságok elkövetésére, zsarnokoskodásra, megalázásra, bunkóskodásra stb stb.

Saját magát járatja le az a szülő, aki képtelen embernek maradni.

2018. márc. 28. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!