Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolat szerelem nélkül?

Kapcsolat szerelem nélkül?

Figyelt kérdés

Érdemes belemenni egy olyan kapcsolatba, ami nem szerelmen alapul? Nagyon jó ember, jó lelkű, jó humorú, tudom róla hogy nagyon jó apja lesz majd a gyerekeinek... de mégsem érzem azt a lángoló szerelmet, csak szeretetet.

Így lenne értelme a kapcsolatnak? Már voltunk együtt, rajtunk kívülálló dolgok miatt szétmentünk, de most talán újra meg lenne az esélyünk. Vagy érdemesebb lenne várni a "szőke hercegre" ?

( hozzáteszem nem a pénze vonz, teljesen átlagkeresete van, mielőtt még azt gondolná bárki is )

2012. okt. 24. 20:14
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Érdemes-e? Neked? Te tudod.

Nekem nem lenne érdemes, mert nekem ez borzalmasan hangzik.

2012. okt. 24. 23:11
 32/37 A kérdező kommentje:

Annyira érdekes, hogy így megoszlanak a vélemények, annyiféle ember van :)

Még van időm gondolkozni ezen és sokat segítettek a válaszok az átgondolásban, bár kicsit ellentmondásosan vélekedtek.

2012. okt. 25. 09:54
 33/37 A kérdező kommentje:

"Figyelj! Mikor a szemébe nézel, vagy megérint, azt érzed, hogy megáll benned az ütő, megolvadnak a csontjaid, és ha trollok keringőznek körülöttetek, akkor is csak rá vagy képes figyelni? "

Pont hogy nem és talán ez zavar... kellemes melegséget érzek, örülök hogy ott van mellettem, de nem csuklanak össze a lábaim egyetlen pillantásától.

2012. okt. 25. 09:56
 34/37 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy, vagytok? Attól, hogy még nem "csuklanak ösze a lábaid"az azt jelenti, hogy talán ésszel is gondolkodsz.

Ne siesd el, az idõ mindent megold.

A párod is ilyen veled?Õ hogyan érez irántad?

2012. okt. 25. 10:34
 35/37 anonim ***** válasza:
Sok embernek teher hosszú távon a szerelem nélküli kapcsolat, bármennyire kényeztetik és legyezgetik a hiúságát.
2012. okt. 25. 13:51
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
29., rendben is van de miért nem onnan INDUL a kapcsolatod amikor már megimádtad? Amíg nem tudod megimádod-e, minek szexelsz meg jársz vele, meg minden? Én nem tudnék.
2012. okt. 25. 18:29
 37/37 anonim ***** válasza:

29-es vagyok.

azért nem onnan indul mert eleve nem szexből indul, hanem szoros barátságból.

hogy sokat találkozunk és szépen lassan több lesz belőle.

Aztán megjelenik egy olyan érzés mikor már nagyon ismerem és persze ott van hogy nagyon kedvelem is mert nem véletlenül barátféle- hogy nekem lesz kedvem megérinteni, odabújni stb.

és mivel megbízok benne és ott a sok jó tulajdonsága, ezért egy-két hónap múlva kedvet érzek lefeküdni is vele.

és onnantól szokott kialakulni egy nagyon erős szeretet, nem lángoló de baromi jó érzés.

szóval, ne úgy gondold hogy egy vadidegennek 2 randi után most azt mondom hogy kapcsolat, mindenféle brutál szexpózok mennek, meg hármasban, négyesben

ez nem erről szól

viszont, működőképes az ilyen kapcsolat úgy látom, mert ismerem jól az illetőt rózsaszín köd nélkül és ennek ellenére szeretem!

2012. okt. 25. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!