Adamxxx01 kérdése:
19 éves vagyok és a barátnömmel nagyon szeretjük egymást és szeretnénk össze költözni de ö csak 15 éves van erre megoldás?
Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 12:34
3/21 anonim válasza:
kapnál a fejedre, ha a lány anyja, apja lennék...
4/21 anonim válasza:
ne siessétek el a dolgokat,iszonyat fiatalok vagytok még...
Ez olyan...első szerelem...ami sajnos.. el fog múlni...
Szeressétek egymást úgy, ahogy most vagytok, higyj nekem, ez lesz a legjobb.
5/21 A kérdező kommentje:
NEm elsö szerelem egyikünknek se és nekem volt már 1 menyasszonyom aki miután összeköltöztünk nem érezte jol magát és késöbb vége lett de most biztos vagyok benne hogy ö az igazi ,, ha jol gondolom muszáj lessz még várnom ..
2012. szept. 28. 12:42
6/21 anonim válasza:
Nincs, de miért kellene ezt így? Ez az első nagy szerelem és jaj, mennyi lesz még!!! Nem kell ezt elkapkodni, attól még, hogy gyerekként nem él veled, lehet szeretni egymást!
7/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok és most látom mit írtál, neked lehet nem! De neki gondolom az első 15 évesen!
8/21 anonim válasza:
Majd 3 év múlva...
19 évesen volt már menyasszonyod? Nem kéne egy kicsit alacsonyabb fokozatba kapcsolni??
9/21 A kérdező kommentje:
neki se én vagyok az elsö
2012. szept. 28. 12:47
10/21 anonim válasza:
Örülök, hogy nekem még volt gyerekkorom, és 15 évesen nem voltam túl senkin, sőt, 19 évesen önfeledten szórakoztam, nem a házasságon gondolkoztam...
Azért kíváncsi lennék, a kishölgy szülei mit szólnak ehhez?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!