Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kéthónapja szakitottunk barátnőmmel. Van még megoldás? Kell lennie!
mi úgy voltunk, hogy 10 hónap után én döntöttem ugy hogy sok.. (nem részletezem.. de ink külsö ténylezők voltak)
2 hónap után rájöttem hogy szeretem. és vele akarok lenni.
ezért összejöttünk ujra. :)
nemtudom nálatok ki szakított és miért, de lehet h van még esély.
Ha te kezdeményezted a szakítást, akkor vedd fel vele a kapcsolatot, és mondd meg, hogy gondolkodtál a dolgon, és rájöttél, hogy hiányzik neked és szeretnél kapni egy második esélyt. Viszont ha megkapod, akkor vigyázz rá, ne játszd el még egyszer uganezt.
Ha ő szakított, akkor hagyd, nincs annál idegesítőbb, mint amikor a hoppon maradt ex ráakaszkodik az emberre, és bizonygatja, hogy így meg úgy szereti. Csak még inkább kiábrándítod magadból, inkább próbld magad lekötni valamivel. És ne úgy állj hozzá, hogy úgyse tudsz nélküle élni, mert akkor persze, hogy nem tudsz kiábrándulni.
nemtudom melyikünk szakitiatt veszott utoljára. semmiségek mekedtünk mindig.
Ezt most ismételd meg magyarul, vagy tanulj meg normálisan gépelni, mert érthetetlen az egész.
Annyit sikerült megfejtenem, hogy nem akar veled találkozni, akkor azt hiszem, egyértelmű, hogy békén kéne őt hagynod.
békénhagynom? mivel nem hagytam békén? te tudsz valamit amit én nem.
Úgy értettem a békén hagyást, hogy ne keresd, ne hívogasd, ne esedezz neki, mert teljesen fölösleges, nem akar már téged. Egy szakítás nem a világ vége, majd lesz más, akivel összejöhetsz. Csak nem úgy kell hozzáállni, hogy mindennek vége, mert szakítottatok, és hogy úgyse lesz más, csak ő kell.
De ugyebár én csak beszólogatok, nem segítek :D
Tudod, elég nehéz olyan szöveget olvasni, ahol nincsenek ékezetek, nincsenek normális mondatok, tagmondatok. Egy közösségi oldalon szerintem az a minimum, hogy rendesen írj; ha lusta vagy a helyesírásra figyelni, legalább használj vesszőket és kezdd nagy betűvel a mondatokat, akkor talán többen komolyan tudnának venni. Ez nem beszólogatás, csak egy jó tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!