Milyen módon lehet (ne) a másik felet ellenőrizni, hogy a gyerekeknek utalt tartásdíjból mit vesz?
"hát elmondom: semmit!"
A családi pótlék több egyedülállóként. Oké nem sok de az sem semmi.
Utolsó, teljesen jogos amit leírtál, ilyen drága az élet. Az én anyukám fizetése se takarta be a rezsit plusz közös költséget, apám meg néha cseszett fizetni utánam, ha a mama nem segített volna éhenhalunk.
De ismerek olyan nőt, akinek 3 gyereke van, elvált, cseszik dolgozni, kap az állambácsitól kb 80-90 ezret mindenféle juttatások címén, plusz apukától lehúzza a gyerektartást és eszébe nem jut elmenni dolgozni, egész nap otthon netezik meg tv-zik, a gyerekek iskolában, az anyja főz így azt se kell neki, de ha valaki szólni mer, hogy talán dolgozni is lehetne, akkor vérig van sértődve, ő már szült 3 gyereket neki nem kötelessége. De mindig sír, hogy kevés a pénz. Bazz, tök jó hogy az én meg a te meg a többiek adójából él... Na az ilyenen viszont ki vagyok akadva. És nem kisebbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!