Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen módon lehet (ne) a...

Milyen módon lehet (ne) a másik felet ellenőrizni, hogy a gyerekeknek utalt tartásdíjból mit vesz?

Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 08:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
33%
Elnézést, ezt a 49-esnek írtam.
2012. okt. 24. 14:09
 52/80 anonim ***** válasza:
55%

Jahh és még annyit, hogy a párom utána hónapokig épült fől, én ápoltam, egyszer sem vitte el hozzá a kicsit, mikor a városban összefutottak hónapok után, akkor se kérdezte meg, hogy van, csak beszólt valami bunkót és kiröhögte. Ott voltam, láttam.

Hidd el, ilyen nőre nem vagyok féltékeny, ez orvosi eset.

2012. okt. 24. 14:13
 53/80 anonim ***** válasza:
40%
És érdekes én adom a nagyobbik gyerek zsebpénzét, ha bármi baja van hozzám fordul, nekem meséli el a lányokkal való élményeit, mi volt a suliban stb.. Tényleg egy pénzéhes ribanc vagyok. Nem! Csak engem normálisnak neveltek, nem egy önző dögnek.
2012. okt. 24. 14:17
 54/80 anonim ***** válasza:
82%
Ez amiket felsoroltál mind nagyon szép és jó, de még mindig nem értem, hogy miért is kellene neked ellenőrizni, hogy mire költi a gyerektartást. Elment bulizni, és? Miért ne költhetné azt a pénzt a bulira, ha ő már előtte befizette az áram-víz-fűtés számlákat,ha már befizette az iskolába a befizetendő dolgokat, ha már elintézte a bevásárlást, ha már megvette a gyereknek pl az új pulóvert, farmert, cipőt, akármit???? Annak a nőnek van egy bizonyos bevétele, egyik része a volt férjtől, és az, hogy ezeket a bevételeket hogyan költi el időben, ahhoz neked megint semmi közöd.
2012. okt. 24. 14:52
 55/80 anonim ***** válasza:
40%

Nem ez a gondom, csak elvárja, hogy a párom a belét is kihajtsa, dolgozzon, hogy a gyerektartás ki legyen fizetve, de ő még mindig nem hajlandó elmenni dolgozni, inkább az állambácsiból meg az anyjából él plusz a páromból.

Folyamatosan csak követel, zsarol, nekem írogat mikor a párom kórházba került, hogy fizessem ki én a gyerektartást, semmi lelkiismerete nincs. Persze mindig fizettünk, de már kezd elegem lenni, hogy itt akinek jogai vannak, az csak az anya, az apa meg is dögölhet. Nincs egy nyugodt hónapunk, van, hogy felhívja 2.-án (mikor 10-én van fizetésnap), hogy azonnal adja oda a pénzt. És miért én adjak a gyereknek az utolsó filléremből zsebpénzt, miért nem ő ad? Futná neki rá. Jahh, hogy a fodrász fontosabb, meg az új cipő. Na ez itt a gond. És tudom, hogy a jog mit mond ki, de nehogy már mi legyünk a szemetek, mert ki merjük nyitni a szánkat.

2012. okt. 24. 15:02
 56/80 anonim ***** válasza:
40%
Egyébként ha te lennél hasonló helyzetben, biztos nem reagálnál ilyen tárgyilagosan. Igen, kimondom, elegem van az ex-feleségből és nem a gyerekek miatt, hanem mert nem dolgozik, egy pénzéhes önző dög, aki a volt férjét ha tehetné hajléktalanná tenné. Mert neki ez élvezet. És van közöm hozzá, ha nekem írogatja a baromságait, engem sérteget, dicsekszik nekünk, hogy mire költi a pénzünket, ugyanis a párommal közös kasszán vagyunk, közös pénzből megy. És ő nem vesz a gyereknek soha ruhát, mindig a nagyszülők hozzák a ruhákat, ezt a gyerek mondta. Magának vesz ruhát. A suliba szintén nem fizet, mert ez is ingyen van neki (menza + könyvek), a gyerek szakköreit, edzését ilyeneket a párom fizeti pluszba, mivel az anyja ezt se hajlandó, de a gyerek nagyon szeretne menni, ezért mi fizetjük. Jahh és a kutakodásról annyit, hogy egyszer beszólt, hogy látja 20.000 ft-os cipőre telik a páromnak, akkor ezt meg ezt fizessen még neki ( a cipőt a párom az édesanyáméktól kapta).
2012. okt. 24. 15:13
 57/80 anonim ***** válasza:
40%
Szóval lehet engem lepontozni, elhordani mindennek nem érdekel, aki nem járt még az én és a párom cipőjében, az úgyis csak vagdalkozni tud, fogalma sincs milyen ebben a szituban élni.
2012. okt. 24. 15:17
 58/80 anonim ***** válasza:
76%

Úr Isten mi folyik itt... o.O

Valószinűleg egy olyan apának (v anyának) nem fog ilyen kérdés megfordulni a fejében aki azt látja, tapasztalja, hogy az anyuka (v apuka) minden erejével azon van, hogy a gyereknek mindent megadjon.

Azt gondolom akiben ilyen kérdés megfogalmazódik, nem feltétlenül ok nélkül történik.

Mert pl. (csak a báttyám útán tudok példát felhozni, tapasztalatot) A kedves 2 gyermekes anyuka csak magával törődik. A gyerekekről a cipő majd le szakad, lassan úgy járnak mint az utszélén hagyott gyerekek. De az anyuka minden hétvégén a legújjabb ruciját és magassarkúját megy bemutatni vmelyik clubban.. A legnagyobb "gondja", hogy fúúú de másnapos és milyen jó bulájj volt és hogy minnél előbb megkell ismételniii. Teszem hozzá, hogy MINDENT mi veszünk meg a gyerkőcöknek. Az iskola, óvoda kezdésre mindent megkaptak. Szülinapra, karácsonyra és csak úgy is amit tudunk megadunk neki. Mi ruháztatjuk őket. És azért kicsit felháboritó amikor a spórolt pénzemből megveszek a keresztfiamnak egy márkás melegitőt meg cipőt és azt látom, hogy a kedves anyuka kisöccse hordja. Milyen alapon??

Ilyen esetekben azt hiszem érthető a kérdés. És nem arra gondolok, hogy a kérdező a gyerekétől sajnálja a pénzt, hanem arra, hogy épp azt szeretné elérni, hogy a gyerekre legyen költve.

Mert ha valaki csirivili diso divát próbál játszani miközben a gyerekeit elhanyagolja ... azt gondolom joggal fogalmazódik meg egy ilyen kérdés.

2012. okt. 24. 15:24
 59/80 anonim ***** válasza:
kérdező nem ír?
2012. okt. 24. 15:48
 60/80 anonim ***** válasza:
25%
Oké látom írhatok akármit, szerintetek egy anya bármit megtehet , jól lepontoztatok megint. Ő kutakodhat az én pénztárcámban, én nem az övében, hisz ő anya és szent:) Mindenkinek további szép napot.
2012. okt. 24. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!