Milyen módon lehet (ne) a másik felet ellenőrizni, hogy a gyerekeknek utalt tartásdíjból mit vesz?
Jahh és még annyit, hogy a párom utána hónapokig épült fől, én ápoltam, egyszer sem vitte el hozzá a kicsit, mikor a városban összefutottak hónapok után, akkor se kérdezte meg, hogy van, csak beszólt valami bunkót és kiröhögte. Ott voltam, láttam.
Hidd el, ilyen nőre nem vagyok féltékeny, ez orvosi eset.
Nem ez a gondom, csak elvárja, hogy a párom a belét is kihajtsa, dolgozzon, hogy a gyerektartás ki legyen fizetve, de ő még mindig nem hajlandó elmenni dolgozni, inkább az állambácsiból meg az anyjából él plusz a páromból.
Folyamatosan csak követel, zsarol, nekem írogat mikor a párom kórházba került, hogy fizessem ki én a gyerektartást, semmi lelkiismerete nincs. Persze mindig fizettünk, de már kezd elegem lenni, hogy itt akinek jogai vannak, az csak az anya, az apa meg is dögölhet. Nincs egy nyugodt hónapunk, van, hogy felhívja 2.-án (mikor 10-én van fizetésnap), hogy azonnal adja oda a pénzt. És miért én adjak a gyereknek az utolsó filléremből zsebpénzt, miért nem ő ad? Futná neki rá. Jahh, hogy a fodrász fontosabb, meg az új cipő. Na ez itt a gond. És tudom, hogy a jog mit mond ki, de nehogy már mi legyünk a szemetek, mert ki merjük nyitni a szánkat.
Úr Isten mi folyik itt... o.O
Valószinűleg egy olyan apának (v anyának) nem fog ilyen kérdés megfordulni a fejében aki azt látja, tapasztalja, hogy az anyuka (v apuka) minden erejével azon van, hogy a gyereknek mindent megadjon.
Azt gondolom akiben ilyen kérdés megfogalmazódik, nem feltétlenül ok nélkül történik.
Mert pl. (csak a báttyám útán tudok példát felhozni, tapasztalatot) A kedves 2 gyermekes anyuka csak magával törődik. A gyerekekről a cipő majd le szakad, lassan úgy járnak mint az utszélén hagyott gyerekek. De az anyuka minden hétvégén a legújjabb ruciját és magassarkúját megy bemutatni vmelyik clubban.. A legnagyobb "gondja", hogy fúúú de másnapos és milyen jó bulájj volt és hogy minnél előbb megkell ismételniii. Teszem hozzá, hogy MINDENT mi veszünk meg a gyerkőcöknek. Az iskola, óvoda kezdésre mindent megkaptak. Szülinapra, karácsonyra és csak úgy is amit tudunk megadunk neki. Mi ruháztatjuk őket. És azért kicsit felháboritó amikor a spórolt pénzemből megveszek a keresztfiamnak egy márkás melegitőt meg cipőt és azt látom, hogy a kedves anyuka kisöccse hordja. Milyen alapon??
Ilyen esetekben azt hiszem érthető a kérdés. És nem arra gondolok, hogy a kérdező a gyerekétől sajnálja a pénzt, hanem arra, hogy épp azt szeretné elérni, hogy a gyerekre legyen költve.
Mert ha valaki csirivili diso divát próbál játszani miközben a gyerekeit elhanyagolja ... azt gondolom joggal fogalmazódik meg egy ilyen kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!