Milyen módon lehet (ne) a másik felet ellenőrizni, hogy a gyerekeknek utalt tartásdíjból mit vesz?
Kedves 81%-os, a saját lelki nyomorodnak semmi köze a tartásdíjhoz. Haragszol az apádra, aki annak idején nem fizetett gyerektartást. Haragszol a párod exnejére, akit a szülei tartanak el, vagy éppen a mostani párja tart el. Haragszol a világra, amiért vannak, akik jobban élnek, pedig TE(!!!) mennyit szenvedsz.
Komolyan mondom, hogy ez már röhejes. Nem érzed, hogy a saját sérelmeidnek semmi köze a tartásdíjhoz?
Hát el vagy tájolva én nem szenvedek, csak próbáltam bemutatni, hogy nem mindig az apuka a hülye szemét, de az itt lévő nők szerint igen. És ez elszomorít.
Gondolom a kérdező sem véletlenül kérdezett rá, hogy le lehet e ellenőrizni mit vesz a tartásdíjból. Elvileg hatóságilag rá lehetne nézni, de nem nagyon szoktak ilyet csinálni szerintem.
Szomorú vagyok mert minket most perelt be a volt élettárs gyerektartás emeléssel mert kevesli a 60 ezret 2 gyerekre.
Itt majdnem mindegyik hozzá szóló egy vérszívó pióca.
Büszkék lehettek magatokra.Nektek a gyerektartás annyi összeg amennyi melett ne keljen dolgoznotok.
Mocskos dolog amit az apákkal szemben művelnek a nők és sajnos a bíróság is.
Csak ha valaki így is neveli a gyerekét hogy apa=pénz ne várjon mást a gyerekeitől ha felnőnek.
Itt nem arról van szó hogy a tartásdíjat fizető apukák szemetek, rosszak. Hanem arról, hogy legyen bármennyi fizetése a kedves papának AKKOR IS FIZETNI KELL A GYEREKTARTÁST HA EGYSZER MEGCSINÁLTA AZT A GYEREKET. Ha annyira nincs pénze késő bánat...gondolkozott volna el ezen, azelőtt hogy gyereket nemzett.
Azt hogy az anya mire költi a tartásdíjat az tőle függ. Ha a gyermek nem szenved semmiben hiányt, akkor mondhatjuk úgy is, hogy tök mindegy hogy mire költi... De akkor is fizetni kell a tartásdíjat, ha mindenük megvan! Ez így működik. És senkit nem érdekel hogy apának milyen természete van...jó, rossz, kedves...
Az meg hogy az anyának illetve a nagyszülőknek mennyi pénze van rohadtul nem számít. A gyerek csinálásában két ember volt aktív. Az anyuka és az apuka. Nem a nagyszülők! Tehát innentől kezdve, az csak pluszba jó, ha a nagyszülők anyagilag vastagok a gyermekek szükségleteik szempontjából... de az elhagyott, elvált apukának is kötelessége fizetni! És nem azon károgni, hogy "minek fizetek én, amikor a volt feleségemék olyan gazdagok?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!