Nálatok milyen a csaladban a munkamegosztas? Mit szoltok ahhoz ha az egyik fel hevereszik a masik meg addig boltba megy megfőz befűt elmosogat agyba viszi a reggelit ebédet főz?
Én nem tűrném el, hogy a másik fél csak heverésszen és semmit ne csináljon.
Párom apja is egész nap zenét hallgat, gépezik, munkanélküli sok-sok éve, a felesége dolgozik és csinál minden házimunkát... Tudod ki tűrné ezt el, ha férfi, ha nő... (a betegség más, legyen az tartós vagy rövid)
Ágyba nem vinném az ételt. Nagyjából meg kell feleződnie a munkának. Vannak a háztartásban női és férfi munkák. Nő dolga pl főzés, takarítás, férfié szemét levitel, nehéz bevásárlószatyrok cipelése.... ez csak pár példa, hogy mi a férfi és mi a női munka.
De ha bármelyik félnek olyan munkája van, hogy többet van távol otthonról, nehezebb a munka, akkor a másik fél nyilván nagyobb részt vállal a házimunkában.
Amúgy elég szar, ha a te esetedben, az egyik fél csinál mindent és még ágyba is viszi az ételt...
N/26
De durva! A férj egy igazi papucs...
A mi családunkban nem a legjobb a munkamegosztás. Anyukám megy boltba,ő főz,mellette dolgozik. Apu dolgozik,de itthon csak a legfontosabb dolgokat csinálja meg(fűtés,etetés,favágás). Van egy húgom, aki semmit nem csinál.Nem tanul,nem dolgozik,és még takarítani sincs kedve soha. Én dolgozok, és mindig én takarítok fel,mert nem tudom elviselni a rendetlenséget. Öcsém meg csak akkor csinál valamit ha fizetnek neki anyuék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!