Papucsférj vagy munkamegosztás?
Gerincsérvvel fát vágjon??
(Nekem is az van.)
Tilos minden nehéz fizikai munka!!
Zavard el azokat, akik ilyen hülyeségeket beszélnek és lepapucsozták!!
De hülyék az emberek, édes Istenem.
Dehogy papucs a férjed. Nyugati országokban a munkamegosztás teljesen normális, elfogadott, kis hazánk le van maradva kissé.
Dehogyis az!!!! Ez egy élethelyzet volt, amit akkor így oldottatok meg, nincs ebben semmi! Az meg, hogy így maradt a dolog, a Ti dolgotok, ha így jó mindkettőtöknek, és a férjed nem érzi ettől papucsnak magát, akkor legyen így! Bár Én egyébként sem gondolom, hogy mert egy férfi néha besegít a feleségének, mert szereti, akkor már papucs! Az Én szótáramban mást jelent a "papucsférj"!
Ne foglalkozzatok másokkal!
Ezt én sem értem igazán. Oké, hogy nem orvosok, akik iylen marhaságokat mondanak, hogy papucsférj lenne emiatt, na de értelmes emberek azért az esetek többségében tudják, hogy a gericsérv nem játék. Amúgy meg miért baj az, ha a férfi is csinál házimunkát? Páromnak szerencsére semmi ilyesfajta baja nincs, mégis szokott ilyeneket csinálni, mert miért ne? Az normális, ha egy pali elmegy a koszos, büdös, teli mosogató mellett, mert ez nem az ő dolga, míg a nő meg már belefullad a házimunkába?!
Szóval, ne foglalkozz ilyen idiótákkal és ne is beszélgess velük. :)
mintha ne tudnád, hogy mit fognak itt válaszolni
fölösleges volt feltenni a kérdést, hisz normális gondolkodású ember a munkamegosztás mellett van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!