Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kedves Anyukák önök szerint...

Kedves Anyukák önök szerint is papucsférj vagyok mert én vagyok itthol a kisfiammal 5hónapos kora óta?

Figyelt kérdés
A kollegáim szerint az vagyok mert képes volta a szerszámaimat pelenkára cserélni! Én úgy gondolom mivel az én gyermekem is miért törvényszerű, hogy csak anyával lehessen itthol a baba!?
2010. máj. 3. 08:12
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
nem, szerintem jó dolog, gondolom, anyagi okai vannak. a volt főnököméknél vol t így.
2010. máj. 3. 08:17
 2/10 anonim ***** válasza:

Teljesen igaza van. Nem ettől lesz papucs egy férj!!! Én mit nem adnék érte ha a férjem kicsit itthon lenne a babával (vagy a nagyobb 2 évessel akár) és kicsit szorosabb kapcsolatba kerülnének!!

Egyébként meg barátnőmék külföldön élnek és ott apuka van otthon a 2 gyerekkel (mondjuk csak 1 éves korukig de akkor is) és nála macsóbb, határozottab pasit keveset ismerek, szóval egyáltalán nem lett papucs hogy otthon van. Ép ésszel felmérték,hogy anyuka jobban keres most éppen és hogy így éri meg a családnak beosztani a munkákat.

2010. máj. 3. 08:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Itthon, azt mondod, ugye? Ennek sok oka lehet, én dicséretesnek mondanám. vannak emberek, mint Te, akik ennyire családközpontúak és nyíltak, és vannak akik csak azt látják a gyermekeikben, hogy kakisak és az "az asszony dóga". Ezekkel nem kell foglalkozni, mert nem tudják fölfogni, hogy milyen nagylelkű apa vagy! Minden elismerésem a Tiéd.
2010. máj. 3. 08:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyáltalán nem vagy papucsférj,csak mert te vagy otthon a picivel.Bár mi is megtehettük volna ezt,hogy a férjem legyen itthon a fiammal.Mi már amikor még terhes sem volt még akkor megbeszéltük,hogy ha jön a baba és mondjuk nekem több akkor a fizum akkor ő jön el gyedre.Mivel nekem volt kevesebb a fizetésem ezért én jöttem el.

Egyáltalán nem törvényszerű,hogy az anyukával legyen otthon a baba.

2010. máj. 3. 08:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen az anyagiak és ,hogy engem vissza várnk a nejemnek azt mondták,hogy 2 év az sok idő! De nem bánom ,minden tiszteletem az anyáké akik mindennap akár fáradtan is de otthol vannak a picivel (picikkel). Most már én is tudom néha milyen fárasztó a baba nevelés. De egyben csodálatos dolog! Bánom ,hogy ezt csak a negyedik gyereknél tapasztalhattam meg 45 évesen!
2010. máj. 3. 08:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy férj nem attól lesz papucsférj, hogy be meri vállalni a gyerekével való foglalkozást, törődést. Sőt, példaértékű, amit teszel, mert nem sok férfi képes és hajlandó erre! A munkatársaid pedig azért modják ezt rád, mert ők nem tennék, mivel valószínűleg halvány lila dunsztjuk sincs arról, hogy mit kell kezdeni egy babával.

Szóval ne foglalkozz velük, inkább légy büszke magadra!

2010. máj. 3. 08:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást !
2010. máj. 3. 08:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem vagy papucs (elnézést a tegezésért), sőt minden elismerésem.

Eleve, az hogy papucs egészen mást jelent. Szerény véleményem szerint ez a fogalom nem is létezik, mert valaki, akire azt aggatják hogy papucs az általában egyszerűen csak szereti a kedvesét, és gáláns vele.

De ezt félretéve, a gyermekkel otthon lenni a sok öröm mellett kemény munka is. Sok családban az anyagi okok vezetnek erre, de az én férjem pl naponta elmondja,hogy bárcsak itthon lehetne a kislányunkkal. De sajnos ő sokkal jobban keres mint én,így nem megoldható.

2010. máj. 3. 08:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

ez teljesen jo :) egyálltalán nem vagy papucsférj, az nem itt kezdődik. valahol egészen máshol.

de elismerésem h otthon vagy a picivel. :)

egyébként van egy kollégám aki a kisfiával volt otthon anno , anyuka meg melozni járt szintén anyagi okokbol.

boldog babázást neked :):):)

2010. máj. 3. 08:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tiszteletreméltó, amit teszel, és felnézhetnek rád a férfitársaid. Egy férfi nem attól férfi, hogy csak "férfias" dolgokat csinál. Hanem attól, hogy önértékelési gondoktól mentesen képes természetes lenni, és mindenben társa lenni a gyermeke anyjának. Nálunk pl. csomószor előfordul, hogy Apa marad otthon kislányommal, mikor beteg, mert Én pont nem tudok. Mindig egyeztetünk, és megegyezünk, mint két társ, és ennek minden családban így kéne működnie. Törekedvén a család számára legjobb megoldásra.
2010. máj. 3. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!