Milyen módon lehet (ne) a másik felet ellenőrizni, hogy a gyerekeknek utalt tartásdíjból mit vesz?
"De az asszonyka követeli minden hónapban a tartásdíjat, amit nem a gyerekekre költ"
Tehát szerinted az élelmiszer, víz, fűtés ingyen van? A ruha is? Mert ha nem, és a tartásdíjat magára költi, akkor bizony ezeket viszont a saját jövedelemforrásaiból fedezi. Vagy a gyerekeknek nincs mit ennie, és nincs miben iskolába járnia?
Sajnos nem tudod ellenőrizni.
Úgy látom, a válaszolók nagy részét nem is érdekli, hogy mennyit fizetsz egyáltalán. Hiszen te vagy az apuka, aki nyilván vígan éli a világát, amíg szegény szerencsétlen anyuka megpusztul a gyereknevelésben, amihez a világ összes pénze kevés.
Én értem, hogy mit kérdeztél, és miért. Mert gyanítom, hasonló helyzetben vagyunk. Én egy elég magas összeget bevállaltam anno, pont azért, hogy a gyerekemnek tényleg ne kelljen nélkülöznie, és én naív azt gondoltam, hogy az anyja majd tényleg ésszel fog gazdálkodni ebből a pénzből (is). De már látom, hogy jókora balf..sz voltam, mert én azért kapálózok, nélkülözök minden hónapban, azért vállalok be minden plusz munkát, hogy valahogy a víz tetején tudjak maradni, míg a kedves anyuka minden egyes alkalommal másik, legújabb ruhában jön le a gyermekért, amikor láthatás után viszem haza, és fodrásszal fésülteti, festeti a haját minden héten, és még a klotyóra is kocsival jár. JA, és persze pluszban a gyerek étkeztetési csekkjét is az orrom alá tolja, hogy ő nem tudja kifizetni, meg minden plusz kiadást megpróbál rajtam bevasalni. De mindig is ilyen volt. Hó elején EL KELL szórni az összes pénzt, aztán meg zsarolni a férjet, hogy szerezzen pénzt, tartsa el a családot!
Szóval ennyit arról a felfogásról, hogy a válás után a "férfi vígan éli a világát, míg szegény anyuka éhenpusztul".
"ugyanis a lakást sem a nő fizeti, hanem a szülők. Minden nap a nagyszülőknél ebédelnek a gyerekek stb"
Ehhez sincs közötök. Ugyanis ezt sem ti fizetitek, hanem az ex családja. Hogy ennek költségét nem fizeti ki az anya, ahhoz, ismét semmi közötök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!