Milyen módon lehet (ne) a másik felet ellenőrizni, hogy a gyerekeknek utalt tartásdíjból mit vesz?
Köszönöm Utolsó! Nem lenne nekünk se semmi bajunk, ha anyuka is normálisan állna a dolgokhoz, de csak kikészíti a páromat a hülyeségeivel.
Aki meg megemlítette, hogy minek kezdtem gyerekes emberrel, annak elmondanám, hogy imádom a gyerekeket, jóba is vagyok velük, mindig jönnek mesélni, adok nekik zsebpénzt, főzök rájuk...stb. amennyit bírok. De én akkor utáltam meg az ex-feleséget, mikor egyszer kijelentette, hogy mivel együtt vagyok a párommal, az én felelősségem is a gyerekek tartásdíja. Jahh, hogy nekünk semmi közünk az ő anyagi dolgaihoz, de neki köze van az enyémhez? Hát ez nem így van.
Utolsó! Ez a másik véglet, mi sem turkálnánk, ha nem közölte volna már velünk, hogy nem a gyerekekre kell neki a tartásdíj, hanem hogy a barátnőivel bulizzon mag hasonlók. Hát nem azért dolgozik a párom, hogy az ex-feleség hétvégi kiruccanásait finanszírozza. A te esetedben teljesen megértem a felháborodásodat.
Mindamellett mi adunk zsebpénzt is gyerekeknek, a fiú nagyon apás (2-en vannak, a másik lány) hozzánk jár mindig beszélgetni, az anyja le se szarja a fejét már mondta, csak a lánya érdekli. Múltkor azt mondta, ha ideköltözhetne az apjához, akkor én leszek a másik anyukája:)
Utolsó! Ha elolvastad volna a többi hozzászólásomat, rájönnél, hogy nem erről van szó.
1. Egész addig leszartam a gyerektartás dolgot, amíg a párom közölte, hogy mondta neki az ex-nő, hogy nem a gyerekre költi, hanem a hétvégi bulikra, fodrászra, hasonlókra.
2. Magasról leszarom, hogy mennyi pénze van, csak azért meséltem el, hogy olyan helyzet is van, ahol nem apuka a szemét.
3. Ő kezdett el az én pénztárcámban kutakodni, mikor közölte, hogy az én felelősségem is az ő gyerekei tartásdíja. Nahh persze.
4. Összejöttem a párommal, még nem is találkoztam vele soha, de már mindenfélét terjesztett rólam a városban, hogy alkoholista vagyok, meg a pénzért vagyok a párommal stb. (nem iszom soha, mert gyógyszer szedek, és nehéz olyannak a pénzére vágyni, akinek tök átlagos fizetése van)
5. Zavarta, hogy nekem főiskolai végzettségem van , bár ezt a kijelentését sosem értettem.
6. Mikor a párom kórházba került, felhívtam és teljesen normálisan elmondtam neki, mondta, majd beviszi a kisebbik gyereket( a nagyobbik magától jött) amit egyszer sem tett meg, a párom ettől teljesen lelki beteg lett( majdnem meghalt, rohammentővel vitték be és még a gyerekét sem láthatta)
7. Minden hónapban fizeti a gyerektartást, amire a nő válasza csak annyi volt, ha megdöglöttél volna többet kapnék utánad.
8. Ne mond, hogy semmi közöm hozzá, ugyanis én vagyok a párom mellet, én segítem mindenben és nekem is el kell viselnem az ex-feleség minden elmebeteg kirohanását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!