Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen módon lehet (ne) a...

Milyen módon lehet (ne) a másik felet ellenőrizni, hogy a gyerekeknek utalt tartásdíjból mit vesz?

Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 08:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó! Ebben nagyon nincs igazad, de mindegy. Nem hozott semmit, a nagyszülők azóta tartják el, mióta párom nem él ott, mert nehogy szegénynek dolgoznia kelljen. Azelőtt mindent a párom teremtett meg, az egész lakást ő bútorozta be abból (önkormányzati lakás és párom szerezte, de a szülők azóta megvették neki), amit örökölt a nagyszüleitől, a kocsit ő vette, ő dolgozott napi 12 órát míg a felesége otthon meresztette a seggét. Mikor párom említette, hogy el kéne menni dolgozni, mivel a gyerekek már iskolások és könnyebb lenne 2 fizetésből, akkor teljesen megsértődött, hogy ő mit képzel magáról, neki ápolnia kell a kapcsolatokat is a barátnőkkel, meg a barátnőknek segíteni a gyerekekre vigyázni. Még főzni se volt hajlandó. Na ezért vált el a párom...
2012. okt. 24. 12:23
 42/80 anonim ***** válasza:
10%
Elnézést, ez a 39-esnek ment.
2012. okt. 24. 12:23
 43/80 anonim ***** válasza:
72%
Azért amit az utolsó ír elég durva. Anyuka vagyok, de így én soha nem viselkednék a volt párommal. Itt biztos mindenki ingyenélő anyuka, akiknek nem tetszik, ha valaki szóvá meri tenni az ilyet. Érdekes.
2012. okt. 24. 12:55
 44/80 anonim ***** válasza:
14%

Köszönöm Utolsó! Nem lenne nekünk se semmi bajunk, ha anyuka is normálisan állna a dolgokhoz, de csak kikészíti a páromat a hülyeségeivel.

Aki meg megemlítette, hogy minek kezdtem gyerekes emberrel, annak elmondanám, hogy imádom a gyerekeket, jóba is vagyok velük, mindig jönnek mesélni, adok nekik zsebpénzt, főzök rájuk...stb. amennyit bírok. De én akkor utáltam meg az ex-feleséget, mikor egyszer kijelentette, hogy mivel együtt vagyok a párommal, az én felelősségem is a gyerekek tartásdíja. Jahh, hogy nekünk semmi közünk az ő anyagi dolgaihoz, de neki köze van az enyémhez? Hát ez nem így van.

2012. okt. 24. 13:07
 45/80 anonim ***** válasza:
89%
sajnos, az én ex-férjem is "turkálni" akar a pénztárcámban. Kitalálta, hogy ha X-összegen felül vonnak le tőle gyerek tartást, akkor a többletet adjam neki vissza. Azt hittem leesek a székről. Még jó, hogy ültem. Pedig 3 gyerekre nem kevés pénz megy el havonta, úgy, hogy az egyik még pelenkás, a másik rendszeres gyógyszert szed.
2012. okt. 24. 13:22
 46/80 anonim ***** válasza:
26%

Utolsó! Ez a másik véglet, mi sem turkálnánk, ha nem közölte volna már velünk, hogy nem a gyerekekre kell neki a tartásdíj, hanem hogy a barátnőivel bulizzon mag hasonlók. Hát nem azért dolgozik a párom, hogy az ex-feleség hétvégi kiruccanásait finanszírozza. A te esetedben teljesen megértem a felháborodásodat.

Mindamellett mi adunk zsebpénzt is gyerekeknek, a fiú nagyon apás (2-en vannak, a másik lány) hozzánk jár mindig beszélgetni, az anyja le se szarja a fejét már mondta, csak a lánya érdekli. Múltkor azt mondta, ha ideköltözhetne az apjához, akkor én leszek a másik anyukája:)

2012. okt. 24. 13:30
 47/80 anonim ***** válasza:
100%
Kissé eltértünk a tárgytól....
2012. okt. 24. 13:31
 48/80 anonim ***** válasza:
36%
Miért kell mindenkit lepontozni, aki szerint nem csak tökéletes anyukák, meg szar apukák léteznek? Fáj az igazság? Nekem is van nőismerősöm, aki hasonló mint akiről a 81 %-s beszél, és anyukaként mondom a világ szégyene.
2012. okt. 24. 13:36
 49/80 anonim ***** válasza:
54%
45-ös vagyok. Míg a gyerekeknek meg tudok venni minden szükséges dolgot, ruhát cipőt, ételt, gyógyszert, és nem a Volt férjemhez megyek "kuncsorogni", addig semmi köze ahhoz, hogy mire költöm a gyerektartást, és mennyiből élünk meg. Ez az ami zavar, hogy dedósnak néz és majdhogynem számlákkal kell igazolom, hogy mire költöttem.
2012. okt. 24. 14:05
 50/80 anonim ***** válasza:
41%

Utolsó! Ha elolvastad volna a többi hozzászólásomat, rájönnél, hogy nem erről van szó.

1. Egész addig leszartam a gyerektartás dolgot, amíg a párom közölte, hogy mondta neki az ex-nő, hogy nem a gyerekre költi, hanem a hétvégi bulikra, fodrászra, hasonlókra.

2. Magasról leszarom, hogy mennyi pénze van, csak azért meséltem el, hogy olyan helyzet is van, ahol nem apuka a szemét.

3. Ő kezdett el az én pénztárcámban kutakodni, mikor közölte, hogy az én felelősségem is az ő gyerekei tartásdíja. Nahh persze.

4. Összejöttem a párommal, még nem is találkoztam vele soha, de már mindenfélét terjesztett rólam a városban, hogy alkoholista vagyok, meg a pénzért vagyok a párommal stb. (nem iszom soha, mert gyógyszer szedek, és nehéz olyannak a pénzére vágyni, akinek tök átlagos fizetése van)

5. Zavarta, hogy nekem főiskolai végzettségem van , bár ezt a kijelentését sosem értettem.

6. Mikor a párom kórházba került, felhívtam és teljesen normálisan elmondtam neki, mondta, majd beviszi a kisebbik gyereket( a nagyobbik magától jött) amit egyszer sem tett meg, a párom ettől teljesen lelki beteg lett( majdnem meghalt, rohammentővel vitték be és még a gyerekét sem láthatta)

7. Minden hónapban fizeti a gyerektartást, amire a nő válasza csak annyi volt, ha megdöglöttél volna többet kapnék utánad.

8. Ne mond, hogy semmi közöm hozzá, ugyanis én vagyok a párom mellet, én segítem mindenben és nekem is el kell viselnem az ex-feleség minden elmebeteg kirohanását.

2012. okt. 24. 14:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!