A fáradság és az idő hiánya elég indok arra, hogy 4 hónapja nem szexeltünk a férjemmel?
Előttem írók,és párjaik,jól bírják a szexmentes életet.
Nálunk is elég ritka volt a szex kb. 10 naponta... De nem hónapokig ,évekig nulla...Igaz keveset is kommunikáltunk,és ez vezetett a férjem részéről a megcsalásra...
Viszont magamról tudom, ha kívánom a páromat nincs akadály(fáradság,fejfájás még a gyenge mensi sem...)ezek csak kifogások...
Az én Párom 300 órát dolgozik egy hónapban, nincs táppénz, szabadság, vagy hétvége és mégis van szexuális életünk heti 2 minimum. Úgyhogy valamit tudnátok talán változtatni...
Te is nyugodtan kezdeményezz, nem ciki, sőt!
Remélem rendbe jönnek a dolgaitok!
24N
Köszönöm a sok választ.....
Ma este megpróbálom őt elcsalni egy kis kocsikázásra...talán izginek fogja tartani :) és ott nincs kifogás,hogy a gyerekek így meg úgy...
Ha fáradt lesz eljönni akkor részemről ennyi és nem próbálkozom többször.Talán másnál,egyszer majd...
nem kötözködni akarok,de ha fáradt,nem hiszem,h a kocsikázás jó ötlet...Ha meg arra van energiája,h bedőljön az ágyba esténként,akkor hidd el,h nem fog repesni az autókázásért...
Mennyi idősek a gyerekek?sztem legkésőbb tizkor alszanak,nem?na,ha ő is bealudna addig,egy kis "fuvolázással" szerintem simán felébresztheted,az én férjem extra morcos,ha vmiért felkeltem,de ha így ébresztem az éjszaka közepén,mert nekem olyanom van,akkor nem éppen morgósan reagál..
"A kérdező kommentje:
Igen,dolgozom."
Utolsónak. Olvass, mielőtt hülyeséget írsz.
De égő basszus hogy egy nőnek kell kuncsorognia a FÉRFINAK szexért,ez annyira megalázó
le lehet pontozni sértődött,befásult életű anyucik :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!