A fáradság és az idő hiánya elég indok arra, hogy 4 hónapja nem szexeltünk a férjemmel?
Én ilyenkor szoktam hagyni a barátom aludni, aztán felébresztem mondjuk úgy, hogy én kényeztetem őt:) Soha nem marad el a viszonzás. Amikor én álmos vagyok nekem sincs erőm kezdeményezni, de a párom könnyen beindít, és semmi gond.
Amíg a gyerekek elalszanak, addig ő kipiheni magát, aztán felébreszted, és meghozod a kedvét a szeretkezéshez!:)
Igen,dolgozom. Mikor ébresszem fel? Éjszaka???
De a lényeg inkább azon van,hogy neki nem hiányzom....nincs szex,de még bújás se,simogatás se!Mintha idegenek feküdnének egymás mellett...
Hát, neked kell érezned, hogy nincs e emögött valami más is. Hogy egyébként hogy viszonyul hozzád... De gyanítom ezzel is gond lehet. Nos, ugye azt szokták modani, hogy két eset van, vagy van valakije, vagy téged unt meg... hát nem tudom. De az biztos hogy 4 hónapja semmi az nem a fáradtság miatt van.
nekem volt egy pasim, már külön voltak a feleségével mikor én megismertem. ő mondta, hogy akkor vette észre hogy gond van, mikor a maszturbálást már sokkal jobban élvezte mint a szexet az exével. És hogy milyen gáz volt a kötelező vasárnap reggeli szex. Szóval ne juss idáig. ha nem akar veled szexelni annak oka van. Próbáld meg vele nyugiban megbeszélni. ha nem egy szemétláda akkor meg fogja mondani mi baja van.
#2 vagyok, és szerintem nem hülyeség, amit az első írt. Erre a kérdésre: "Talán én vagyok önző amiért elvárom,hogy ő kezdeményezzen?" a válasz: igen.
Volt egy időszak, amikor én sem voltam hajlandó kezdeményezni, és hát nálunk is megcsappant az együttlétek száma. A férfiaknak is kell, hogy érezzék, hogy nem csak azért van szex, mert ők úgy akarják.
Ez akkor sem átlagos.
Az én férjem napi 12-14 órákat dolgozik heti 5 vagy 6 nap. Szex mégis van heti min.4-szer és nem én kezdeményezem.Arra sosem fáradt...érdekes (: És van egy kétéves fiunk is.
Mondjuk ő hajnali 1-2 fele jön haza, szóval a gyerek már alszik. De volt arra is példa, hogy én keltettem fel és egyáltalán nem bánta, sőt.
Fel kéne dobni a szexuális életeteket, légy kezdeményező! Azt imádják a férfiak.
Nem írok olyasmit ami nem idevaló, de nem csak úgy lehet ám felébreszteni valakit, hogy hé Józsi keljél má fő'! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!