Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszekszik velem az...

Miért veszekszik velem az anyukám amiatt hogy rendelek ebédet és van takarítónőnk?

Figyelt kérdés

Itthon vagyok 2 gyerekkel. Én is meg tudnám csinálni ezeket a dolgokat de úgy vagyok vele hogy ha megengedhetjük magunknak akkor miért én bajlódjak? Így több időd tudok a gyerekekkel lenni, türelmesebb vagyok velük és még a férjemhez is van energiám. Tudom, hogy a legtöbb nő ezt megoldja, de én nem akarom. Majd ha rosszabbul állunk anyagilag.

A gyerekekre én főzök amúgy.

Amikor kérdezem hogy mi ezzel a baja, mindig azt mondja hogy nem vagyok jó feleség meg ez így nincs rendben.

Mit csináljak vele? Hogyan tudnám megérteni vele hogy ez nekünk így jó?

2012. okt. 8. 17:48
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

32-es: heti 2x jön. Egyik alkalommal vasal és felmos, felporszívóz. Másik nap kitakarítja a konyhát meg a fürdőt. Nem több, mint 1 óra általában.

Ha ezen felül valami extra van, azt természetesen pluszban megfizetem.

2012. okt. 9. 15:26
 42/46 anonim ***** válasza:

Azért veszekszik mert ő maga főzött és takarított, és nem tudja elképzelni hogy valahol ez máshogy van.

(1500-ért takarít??? Hány szobás házat? A miénk 6000.- volt. :S)

2012. okt. 9. 15:27
 43/46 A kérdező kommentje:

37: na igen, ez nekünk is megvolt :-)

Amikor a férjem átpelenkázta a babát apósom előtt, az teljesen kitért a hitéből hogy "minek van anyja? Nem erre neveltem a fiam!" :-)

2012. okt. 9. 15:29
 44/46 A kérdező kommentje:

42: 60 nm, 2+1fél szoba.

De a hálószobában nem kell takarítani.

2012. okt. 9. 15:31
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

37 vagyok

Még nincs gyerekünk,de én nem fogom tudni otthagyni a munkámat évekre,így párommal már megbeszéltük,fél év után ő lesz gyeden.

Látom előre mindkettőnk anyját összeomlani hogy mit képzelünk..:)

2012. okt. 9. 15:32
 46/46 anonim ***** válasza:
66%

Ha neked így jó, az a te dolgod. Csak nehogy "ellustulj".

Nekem herótom van attól, ha más nyúl a dolgaimhoz. Az én házam az én váram, én csinosítom, én tartom rendben.

2012. okt. 9. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!