Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszekszik velem az...

Miért veszekszik velem az anyukám amiatt hogy rendelek ebédet és van takarítónőnk?

Figyelt kérdés

Itthon vagyok 2 gyerekkel. Én is meg tudnám csinálni ezeket a dolgokat de úgy vagyok vele hogy ha megengedhetjük magunknak akkor miért én bajlódjak? Így több időd tudok a gyerekekkel lenni, türelmesebb vagyok velük és még a férjemhez is van energiám. Tudom, hogy a legtöbb nő ezt megoldja, de én nem akarom. Majd ha rosszabbul állunk anyagilag.

A gyerekekre én főzök amúgy.

Amikor kérdezem hogy mi ezzel a baja, mindig azt mondja hogy nem vagyok jó feleség meg ez így nincs rendben.

Mit csináljak vele? Hogyan tudnám megérteni vele hogy ez nekünk így jó?

2012. okt. 8. 17:48
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
33%

Az idősebb generációkban a nőknek ez volt a hivatása,főzni,mosni takarítani,gyereket szülni és nevelni. Nem mindenki halad a korral,mint anyukád sem,ez már annyira beleégett (őt is igy nevelték,ezt látta egész életében és ogndolom ő is ezt cisnálta) ,hogy nem fogja megérteni. Én a helyedben nem magyarázkodnék,maximum bólogatnék neki ha ennyire szeret magyarázni.

off: az meg nevetséges,hogy idegen emberek elszámoltatnak itt téged meg a pénztárcádban turkálnak.Mégis mi közötök van hozzá,tett e félre pénzt,vagy miért erre költi ? Ha nektek lenne pénzetek ,ti is ugyanugy a kényelemre és a jobb életszinvonalra törekednétek,ebben biztos vagyok. Van,akinek ez egy autót,van akinek nagyobb lakást vagy medencét,kutyafaszát jelenti,és van akinek a bejárónőt. Nem tudom ez mivel rosszabb,mintha valaki luxusautókra vagy ékszerekre költi a pénzét. Én sem takarítanék soha többet ha lenne aki megcisnálja helyettem,sőt legszivesebben dolgozni sem járnék ha megtehetném,nem ülnék bkvra ésatöbbi hajnalig sorolhatnám

2012. okt. 8. 21:33
 32/46 anonim ***** válasza:
31%
1500 ft alkalmanként a takarítás? :D én nem takarítanék annyiért..max 10.ezerért,ha már mindenhol ki kell takarítani..csak egyszerűen kihasználod ez a szegény 3 gyermekes anyukát 1500 ftért...
2012. okt. 8. 23:22
 33/46 anonim ***** válasza:

Utolsó!

10 ezerért sehol se alkalmaznának...legfeljebb egy hónapban kapsz 10et. De ha már elmész 3-4 helyre egy hónapban az már egy elég jó keresetkiegészítés és nem kell érte megszakadni, pár óra munka. Diáknak is elég jó pénz.

Amúgy meg nem tudom nálatok milyen a wc, amire gondoltál, hogy mindenhol kell takarítani, egy normális ember tisztán tartja, nem kell heti egyszer kizsúrolni belőle a sz@rt, hogy finoman mondjam.

2012. okt. 8. 23:32
 34/46 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó, kétlem,hogy 1,5 óránál többet kell takarítani napi rendszerességgel,az pedig ezer forintos órabér ami neked lehet,hogy aprópénz,de más ennek a felét sem keresi meg.
2012. okt. 8. 23:33
 35/46 Pötyös Panni ***** válasza:

Kedves Kérdező!:)

Azt nem tudom Neked megmondani hogy mért veszekszik Veled az Édesanyád! De vannak emberek akik a főzés téma hallatán teljesen megfeszülnek.Hogy az éttermi ,üzemi koszt moslék és drága stb...és csak az otthon főzött a jó..

Nem tudom hogy akik ezt állítják főztek-e egyáltalán életükben,mert én ha valaha is főzésre vetemedtem soha nem tudtam kihozni levest másodikkal 600 ft-ból.Persze lehet hogy ők ingyen kapják a boltban a hozzávalót..

Biztos lehet ennyiből is főzni krumplis tésztát meg hasonlókat de ne együnk már minden nap azt!Nem beszélve arról hogy a főzés ill. a beszerzés mennyi időt vesz igénybe, amit mással is tölthetnénk.Azokkal kicsit vitatkoznék akik azt írták hogy régen a feleségnek a főzés volt a dolga ,mert az én Édesanyám 40-es születésű,Ő sem mai gyerek már és nem a főzésnek szentelte az életét.Egy teánál többet nem nagyon főzött még életében,valahogy mégis felnőttem:)

A takarítónő meg 1500ft-ért szinte ingyen van,szóval nem hiszem hogy a gyerekeid bármiben is hiányt szenvednének emiatt.Véleményem szerint nem ez határozza meg hogy ki milyen jó feleség.. Üdv! Panni

2012. okt. 9. 01:05
 36/46 anonim ***** válasza:
60%
Eléggé gáz hogy a saját anyád irigységből leszól téged emiatt
2012. okt. 9. 01:21
 37/46 anonim ***** válasza:

Más generáció.

Velem azért veszekszik (már amikor hagyom) anyám és anyósom felváltva,mert én képes voltam rávenni páromat arra hogy ő is vegye ki a részét a házimunkából ha már mindketten dolgozunk.szegény szenved is rettenetesen attól a napi 20-30 perc házimunkától (pedig párom is hányszor csititotta már le az anyját hogy ne üsse már bele az orrát a dolgainkba)

Engedd el a füled mellett,csináld ahogy nektek jó

2012. okt. 9. 09:06
 38/46 anonim ***** válasza:
Engedd el a füled mellett, nem éri meg ilyesmin összeveszni édesanyáddal:) Nekem anyósom nem nézi jó szemmel az ételrendelést, de nem veszekszik velem. Pedig így olcsóbb és változatosabb az étrendünk.
2012. okt. 9. 10:09
 39/46 anonim ***** válasza:

"De vannak emberek akik a főzés téma hallatán teljesen megfeszülnek.Hogy az éttermi ,üzemi koszt moslék és drága stb...és csak az otthon főzött a jó..

Nem tudom hogy akik ezt állítják főztek-e egyáltalán életükben,mert én ha valaha is főzésre vetemedtem soha nem tudtam kihozni levest másodikkal 600 ft-ból.Persze lehet hogy ők ingyen kapják a boltban a hozzávalót.. "

Szerinted miért jön ki egy ilyen helyen 2 féle kaja 600 Ft-ból?:) Az összetevők, hozzávalók minősége stb.

Én a munkahelyen kajálok sokszor, s még csak nem is hasonlít az íze a kajáknak arra, amit itthon, én főzök.

2012. okt. 9. 11:20
 40/46 anonim ***** válasza:
Azért jön ki olcsón, mert nagy mennyiségben veszik a hozzávalókat. persze van olyan hely, ahol rosszabb az étel, valahol jobb, ki kell tapasztalni. Egy időben én is rendeltem ételt, és egy nagy tányér leves kb 50 Ft volt a menüben és finom volt.
2012. okt. 9. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!