Miért veszekszik velem az anyukám amiatt hogy rendelek ebédet és van takarítónőnk?
Itthon vagyok 2 gyerekkel. Én is meg tudnám csinálni ezeket a dolgokat de úgy vagyok vele hogy ha megengedhetjük magunknak akkor miért én bajlódjak? Így több időd tudok a gyerekekkel lenni, türelmesebb vagyok velük és még a férjemhez is van energiám. Tudom, hogy a legtöbb nő ezt megoldja, de én nem akarom. Majd ha rosszabbul állunk anyagilag.
A gyerekekre én főzök amúgy.
Amikor kérdezem hogy mi ezzel a baja, mindig azt mondja hogy nem vagyok jó feleség meg ez így nincs rendben.
Mit csináljak vele? Hogyan tudnám megérteni vele hogy ez nekünk így jó?
Az idősebb generációkban a nőknek ez volt a hivatása,főzni,mosni takarítani,gyereket szülni és nevelni. Nem mindenki halad a korral,mint anyukád sem,ez már annyira beleégett (őt is igy nevelték,ezt látta egész életében és ogndolom ő is ezt cisnálta) ,hogy nem fogja megérteni. Én a helyedben nem magyarázkodnék,maximum bólogatnék neki ha ennyire szeret magyarázni.
off: az meg nevetséges,hogy idegen emberek elszámoltatnak itt téged meg a pénztárcádban turkálnak.Mégis mi közötök van hozzá,tett e félre pénzt,vagy miért erre költi ? Ha nektek lenne pénzetek ,ti is ugyanugy a kényelemre és a jobb életszinvonalra törekednétek,ebben biztos vagyok. Van,akinek ez egy autót,van akinek nagyobb lakást vagy medencét,kutyafaszát jelenti,és van akinek a bejárónőt. Nem tudom ez mivel rosszabb,mintha valaki luxusautókra vagy ékszerekre költi a pénzét. Én sem takarítanék soha többet ha lenne aki megcisnálja helyettem,sőt legszivesebben dolgozni sem járnék ha megtehetném,nem ülnék bkvra ésatöbbi hajnalig sorolhatnám
Utolsó!
10 ezerért sehol se alkalmaznának...legfeljebb egy hónapban kapsz 10et. De ha már elmész 3-4 helyre egy hónapban az már egy elég jó keresetkiegészítés és nem kell érte megszakadni, pár óra munka. Diáknak is elég jó pénz.
Amúgy meg nem tudom nálatok milyen a wc, amire gondoltál, hogy mindenhol kell takarítani, egy normális ember tisztán tartja, nem kell heti egyszer kizsúrolni belőle a sz@rt, hogy finoman mondjam.
Kedves Kérdező!:)
Azt nem tudom Neked megmondani hogy mért veszekszik Veled az Édesanyád! De vannak emberek akik a főzés téma hallatán teljesen megfeszülnek.Hogy az éttermi ,üzemi koszt moslék és drága stb...és csak az otthon főzött a jó..
Nem tudom hogy akik ezt állítják főztek-e egyáltalán életükben,mert én ha valaha is főzésre vetemedtem soha nem tudtam kihozni levest másodikkal 600 ft-ból.Persze lehet hogy ők ingyen kapják a boltban a hozzávalót..
Biztos lehet ennyiből is főzni krumplis tésztát meg hasonlókat de ne együnk már minden nap azt!Nem beszélve arról hogy a főzés ill. a beszerzés mennyi időt vesz igénybe, amit mással is tölthetnénk.Azokkal kicsit vitatkoznék akik azt írták hogy régen a feleségnek a főzés volt a dolga ,mert az én Édesanyám 40-es születésű,Ő sem mai gyerek már és nem a főzésnek szentelte az életét.Egy teánál többet nem nagyon főzött még életében,valahogy mégis felnőttem:)
A takarítónő meg 1500ft-ért szinte ingyen van,szóval nem hiszem hogy a gyerekeid bármiben is hiányt szenvednének emiatt.Véleményem szerint nem ez határozza meg hogy ki milyen jó feleség.. Üdv! Panni
Más generáció.
Velem azért veszekszik (már amikor hagyom) anyám és anyósom felváltva,mert én képes voltam rávenni páromat arra hogy ő is vegye ki a részét a házimunkából ha már mindketten dolgozunk.szegény szenved is rettenetesen attól a napi 20-30 perc házimunkától (pedig párom is hányszor csititotta már le az anyját hogy ne üsse már bele az orrát a dolgainkba)
Engedd el a füled mellett,csináld ahogy nektek jó
"De vannak emberek akik a főzés téma hallatán teljesen megfeszülnek.Hogy az éttermi ,üzemi koszt moslék és drága stb...és csak az otthon főzött a jó..
Nem tudom hogy akik ezt állítják főztek-e egyáltalán életükben,mert én ha valaha is főzésre vetemedtem soha nem tudtam kihozni levest másodikkal 600 ft-ból.Persze lehet hogy ők ingyen kapják a boltban a hozzávalót.. "
Szerinted miért jön ki egy ilyen helyen 2 féle kaja 600 Ft-ból?:) Az összetevők, hozzávalók minősége stb.
Én a munkahelyen kajálok sokszor, s még csak nem is hasonlít az íze a kajáknak arra, amit itthon, én főzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!