Miért veszekszik velem az anyukám amiatt hogy rendelek ebédet és van takarítónőnk?
Itthon vagyok 2 gyerekkel. Én is meg tudnám csinálni ezeket a dolgokat de úgy vagyok vele hogy ha megengedhetjük magunknak akkor miért én bajlódjak? Így több időd tudok a gyerekekkel lenni, türelmesebb vagyok velük és még a férjemhez is van energiám. Tudom, hogy a legtöbb nő ezt megoldja, de én nem akarom. Majd ha rosszabbul állunk anyagilag.
A gyerekekre én főzök amúgy.
Amikor kérdezem hogy mi ezzel a baja, mindig azt mondja hogy nem vagyok jó feleség meg ez így nincs rendben.
Mit csináljak vele? Hogyan tudnám megérteni vele hogy ez nekünk így jó?
Miért mire költse üljön rá? Én is szeretek a kényelmemre költeni, azért dolgozok annyit, hogy sok pénzem legyen, hogy utána kényelmesen és érdekesen élhessek.
Anyukádnak meg mondd meg, hogy hagyjon békén és kész.
Csak az én kényelmemre? Na ezt nagyon máshogy látjuk :-)
A takarítást egy 3 gyerekes anyuka végzi, akinek a férje lelépett. Nem sajnálom tőle a pénzt.
korábban valaki írta, hogy ez nem természetes most MO-on. Ezzel egyetértek és tudom, milyen szerencsés helyzetben vagyunk.
Ez a helyzet csak úgy 1 éve van. A férjem előléptették én pedig kaptam lehetőséget a munkahelyemen hogy dolgozzak itthonról, így az én fizetésem sem esik ki.
" A takarítást egy 3 gyerekes anyuka végzi, akinek a férje lelépett. Nem sajnálom tőle a pénzt. "
Legalább van 1 ember, akinek biztosítasz munkát.:)
Lehet, hogy másra is félre tudnád tenni, pl. a gyerekeidnek egy bankszámlára.
Viszont ezzel a mondatoddal megerősítettél abban, hogy jól teszel, amit teszel. Hisz lehet, annak az anyukának te segítesz abban, hogy enni adjon a gyerekeinek.
Nekem nincs takarítónőm, és én főzök, mert csak erre telik. Nektek több van, hát miért ne tehetnéd meg?
Anyukádnak is elmondhatod, hogy azzal, hogy rendelsz, annak, aki megfőzte, és aki kiszállította, munkát adtál, és a takarítónak is. Minimum 3 embernek segítettél ezzel, akik még örülnek is neki!!! Inkább tartsad a pénzt a kispárna alatt, vagy tüzelj vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!