Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszekszik velem az...

Miért veszekszik velem az anyukám amiatt hogy rendelek ebédet és van takarítónőnk?

Figyelt kérdés

Itthon vagyok 2 gyerekkel. Én is meg tudnám csinálni ezeket a dolgokat de úgy vagyok vele hogy ha megengedhetjük magunknak akkor miért én bajlódjak? Így több időd tudok a gyerekekkel lenni, türelmesebb vagyok velük és még a férjemhez is van energiám. Tudom, hogy a legtöbb nő ezt megoldja, de én nem akarom. Majd ha rosszabbul állunk anyagilag.

A gyerekekre én főzök amúgy.

Amikor kérdezem hogy mi ezzel a baja, mindig azt mondja hogy nem vagyok jó feleség meg ez így nincs rendben.

Mit csináljak vele? Hogyan tudnám megérteni vele hogy ez nekünk így jó?

2012. okt. 8. 17:48
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
39%
le lehet pontozni, de én egyet értek anyukáddal :D nem az, hogy lusta vagy vagy ilyesmi, mert persze hogy jobb a gyerekekkel törődni de ez egyszerűen eszméletlen sok pénz amit kizárólag a te kényelmedre van elköltve. mire felnőnek a gyerekeid két komplett ház ára benne lesz. én inkább félreraknám. meg amúgy is, iszonyú rosszul érezném magam, ha legalább az egyiket (vagy főzés vagy takarítás) ne én csinálnám.
2012. okt. 8. 18:16
 12/46 anonim ***** válasza:
63%

Miért mire költse üljön rá? Én is szeretek a kényelmemre költeni, azért dolgozok annyit, hogy sok pénzem legyen, hogy utána kényelmesen és érdekesen élhessek.

Anyukádnak meg mondd meg, hogy hagyjon békén és kész.

2012. okt. 8. 18:20
 13/46 A kérdező kommentje:

Csak az én kényelmemre? Na ezt nagyon máshogy látjuk :-)

A takarítást egy 3 gyerekes anyuka végzi, akinek a férje lelépett. Nem sajnálom tőle a pénzt.

korábban valaki írta, hogy ez nem természetes most MO-on. Ezzel egyetértek és tudom, milyen szerencsés helyzetben vagyunk.

Ez a helyzet csak úgy 1 éve van. A férjem előléptették én pedig kaptam lehetőséget a munkahelyemen hogy dolgozzak itthonról, így az én fizetésem sem esik ki.

2012. okt. 8. 18:21
 14/46 anonim ***** válasza:
40%
ez a kérdés inkább dicsekvő. valószínűleg sznob vagy. anyád nyilván aggódik, mert tudja, hogy annyira jól nem éltek. ha mégis még akkor is jobb lenne a későbbiekre és a gyerekeidnek félrerakni ezt a pénzt. visszaírhatsz tőlem, hogy de igenis olyan gazdagok vagytok, mint írod és hogy neked komolyan ez a problémád de szerintem csak dicsekedni szeretnél. ha ez egy igazán komoly konfliktus és tényleg nem az van amit írok (de úgyis az van), akkor pedig szépen mondd el anyukádnak, hogy márpedig telik erre.
2012. okt. 8. 18:23
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
4. vagyok. Én jártam takarítani amíg diák voltam, és havi 10 ezerből kitakarítottam akármekkora nagy házat. Tehát nem egy óriási összeg. Persze nincs mindenkinek ennyi se, de vannak azért, akik megtehetik.
2012. okt. 8. 18:32
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Úja 4. vagyok. Heti egyszer jártam egy házba, mindig pénteken. 4 óra alatt megvolt egy takarítás, és a 10 ezer Ft egy elég jó összeg volt nekem, annyi munkáért. Mondjuk még lehet a takarításon kívül vasalni is például.
2012. okt. 8. 18:34
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

" A takarítást egy 3 gyerekes anyuka végzi, akinek a férje lelépett. Nem sajnálom tőle a pénzt. "

Legalább van 1 ember, akinek biztosítasz munkát.:)

Lehet, hogy másra is félre tudnád tenni, pl. a gyerekeidnek egy bankszámlára.

Viszont ezzel a mondatoddal megerősítettél abban, hogy jól teszel, amit teszel. Hisz lehet, annak az anyukának te segítesz abban, hogy enni adjon a gyerekeinek.

2012. okt. 8. 18:35
 18/46 anonim ***** válasza:
84%

Nekem nincs takarítónőm, és én főzök, mert csak erre telik. Nektek több van, hát miért ne tehetnéd meg?

Anyukádnak is elmondhatod, hogy azzal, hogy rendelsz, annak, aki megfőzte, és aki kiszállította, munkát adtál, és a takarítónak is. Minimum 3 embernek segítettél ezzel, akik még örülnek is neki!!! Inkább tartsad a pénzt a kispárna alatt, vagy tüzelj vele?

2012. okt. 8. 18:36
 19/46 anonim ***** válasza:
90%
kaját rendelsz, és mással takaritatsz..ergo min három embernek ad munkát: egy takaritónőnek, egy szakácsnak és egy futárnak.... ha van rá pénzed nyugodtan, legalább nekik is van mit dolgozni
2012. okt. 8. 18:41
 20/46 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy én vagyok a hülye de semmi kivetnivalót nem látok abban, amit a kérdező csinál. Akkor lenne a baj, ha nem a gyerekekkel lenne, hanem vásárolgatni járna stb...
2012. okt. 8. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!