Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért velem veszekszik anya...

Miért velem veszekszik anya ha iszik?

Figyelt kérdés

Ma volt a papámék ott lakik az öccse is, és szépen belikőröztek meg be boroskóláztak!Hazajött dúl ful mintha mi mentünk volna másnál inni 9órát!

Minden baja hogy összehajtottam a ruhát, hogy eltettem a széttúrt gönceit a kislétráról mert ott tartja és értelmetlennek láttam egymás tetején, baja volt hogy a szalvétát nem a kenyértartóra tettem hanem a szalvéta tartóról, hogy főztem kávét stb unom és elegem van!

2012. ápr. 22. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:

te vagy szem előtt

azért.

2012. ápr. 22. 18:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Biztos lehetsz benne, hogy nem te vagy az oka!!!

Aki kötözködik, ivás nélkül is, annak elsősorban önmagával van baja. Persze, hogy eleged van, de gondolom, ha vitatkozol, csak olaj a tűzre.

Próbáltad már megkérdezni, mi a baja, miért teszi ezt?

Lehet, elgondolkodna...

Hány éves vagy?

2012. ápr. 22. 18:52
 3/7 A kérdező kommentje:

20éves leszek nem sokára!!!

Nem vitatkozok vele épp ezért, próbálom kerülni a konfliktust de még a vele való kommunikálást is!

Kérdeztem miért velem vitatkozik most de nem nagyon magyarázta meg!!

Most én vagyok a csicskása...

2012. ápr. 22. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez esetben mást nem nagyon tudsz tenni, mint hogy józan állapotában megkérdezed erről. Ha az sem megoldás, kivárod, míg elköltözhetsz.
2012. ápr. 22. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért, mert te vagy kéznél, akit homokzsáknak használ, valamint azért, mert téged irigyel azért, mert te vagy a fiatal, előtted az egész élet, te nem vagy alkoholista, stb. ...tudod, a szokásos idősödő anya- fiatal lány konfliktus. Ezt a legtöbb nő lejátssza a lányával, csakúgy, mint a férfi a fiával. Az előbbi kóros, az utóbbi egy bizonyos szintig normális. Viszont a kettő keverése egyáltalán nem az!

Hiába kerülöd a konfliktust, mert ha anyukád rajtad akarja leverni az összes indulatot, ami benne van, akkor ez nem sokat ér. Bármit teszel, úgyis belédköt, különönsen, ha iszik. Erre egy megoldás van: őt magát kell kerülni, fizikailag. Az alkoholista szülő nagy teher. Kérj segítséget, támaszt! Vannak már alkoholista szülők gyerekeinek segítő klubok, és vannak jó szakemberek, akik sokat zudnak tenni azért - ha te is akarod -, hogy meg tudj bírkózni ezzel a teherrel.

2012. ápr. 22. 20:01
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ!!

Költözésre gondoltunk már a párommal, de anya szeretné ha nálunk lennénk, van külön bejáratú kisház!Olcsóbb is jobb is mint az albérlet?

2012. ápr. 22. 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt évekig apukámmal. És tényleg az segített a végén, hogy amikor józan volt, akkor hosszasan elbeszélgettünk erről. És kiderült, hogy tényleg egy-két dologban én is hibás vagyok. Csak ezeket nem mondja, amikor józan, és amikor iszik, akkor jön elő. Így hogy mostmár ezekre vigyázok nincs ilyen hál Istennek.
2012. ápr. 22. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!