Mit gondoltok erről az anya-lánya viszonyról?
Apukám után örököltem egy fél lakást. Édesanyám özvegyi haszonélvezetével. Immár 30 éve. 36 éves vagyok. Anyu mindig hitegetett, hogy az én lakásom, így oda hordtam az összes pénzem, felújítattam....
30évesen családot alapítottam, majd született egy kisfiúnk. Anyu a páromat kiutálta, keverte a kakit, szerinte csajozik folyamatosan. Egyfolytában ellene beszélt.
2009. decemberében így úgy döntöttünk, hogy albérletbe költözünk a párommal és az akkor 1 éves fiúnkkal.
Anyu már ettől kiakadt, hogy ki fogja fizetni a rezsijét. Eladósodott.
2011. márciusban kénytelenek voltunk visszaköltözni, mert párom elveszítette a munkáját, az albérletben pedig nem lehet hónapokig nem fizetni, így azonnal lépnünk kellett. Anyu úgy engedett vissza a saját lakásomba minket, hogy minden rezsit mi fizetünk. Rendben. Ekkor született meg a 2. babánk. Mindennapunkat elviselhetetlenné tette megint, nemhogy megkérdezte volna, hogy segíthet -e valamiben az újszülött és a 2 éves fiam mellett, hanem minden szomszédnak panaszkodott az unokája gyereksírására.
Párom hamar talált munkát, így októberben vissza is költöztünk ugyanabba az albérletbe. Na innen kezdve anyu lelki terrorja napi szintű lett.
Azóta teljesen eladósodott, a díjbeszedő nekem írogat, hogy mivel tulajdonos vagyok, rajtam fogják behajtani anyu tartozását.
Most mit csináljak?
Nyugjíja 95!!!! e ft.
Gyedem 90 eft, párom éjjel-nappal dolgozik, hogy az albérletet fenttartsuk és a két gyerekünket ellássuk.
Időnként idejön lelkizni, a 3 éves gyerekemnek magyarázza, hogy ő milyen szegény és beteg és ezért nem tud vele lenni.
Nekem ebből a mérgezésből elegem van. Mit tegyek?
Mit tennétek?
kölcsön kérnék tőle, akárhányszor panaszkodik
brahiból.
aztán befejezné.
Önző és kihasznál titeket, ahogy csak tud.
Összeköltöztetném azzal az anyukával, aki fia korai magömléséről írt oldalakon át.
Nem hagyja abba.
Még azt is szóvá teszi, hogy nekünk a két gyerek mellett tele van a hűtőnk, ő meg éhezik (100kg)
És, hogy a kislányomnak két télikabátja van, neki meg 1db, az is 20 éve és hogy neki senki nem vesz.
Meg cipője sincs.
Nekem nem lehet semmiről véleményem, csak neki lehet igaza.
Idejön, 1 órát lelkizik, kioszt, majd sértődötten lelép.
Ebből elegem van. Szerintetek ne engedjem be? A 3 évesemnek is lelkizik, és egy ekkora gyerek olyan, mint a szivacs, nem szeretném, ha lelki sérülést okozna neki a szövegelésével.
"Jaj, mama öreg tudod M...? Mama nem tud már veled úgy játszani és szegény is vagyok, nem tudok neked venni játékokat. Tudod, nem tudok veled játszani, mert el van törve a gerincem(?????!!!:DDDD) "
Ilyen szövegeket mond
6 éves voltam amikor apukám meghalt. Mivel házasok voltak így özvegyi haszonélvezettel örököltem meg a fél lakást.
Szóval hiába van fél lakásom, a másik felén rajta van a haszonélvezete.
A vízszámlát azóta nem fizeti, amióta elköltöztünk, azaz fél éve. És nekem írt a díjbeszedő.
Mit csináljak, ha a számlámat inkasszálják?????
Az ő tartozása, ő fogyasztása, közöm nincs hozzá. Van ilyen?
Jó, azért mielött beleélnéd magad szomorú helyzetedbe itt van pár kérdés.
Ez egy osztatlan közös tulajdon, nemde? Kinek a nevén van a vízóra, villanyóra, kuka, gázóra, stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!