Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyian írják hogy a mai...

Annyian írják hogy a mai 13-14 éves fiatalok milyenek? ( többi lent)

Figyelt kérdés
én is voltam már részeg (meg is bántam) voltam kifestve leszek is még tanulmányi eredményeim jók mégis egy csomóan leszólnak hogy ilyen fiatalon barátom van voltam részeg néha ki vagyok festve nem értem miért ekkora gond ez? velem van a baj hogy nem értem miért rossz ez?
2012. okt. 1. 17:25
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Nem háborgok csináltam hülyeségeket de pl cigizni még soha nem cigiztem még egy jó ideig nem is akarok mert undorítónak tarom. Jó tudom én nagyon nem vagyok jó példa a kivételekre de vannak!
2012. okt. 2. 13:59
 42/49 anonim ***** válasza:
51%
De háborogsz mert pont arról szól a kérdésed h miért mondanak ezt meg azt a fiatalokról. Kb úgy írod mintha te különb lennél. És ezen nem segít az h nem cigizel. Na bummm. De semmivel nem vagy jobb mint a többi kisgyerek aki játsza a nagyot. Sőt!!!! A cigizésről is úgy beszélsz h MÉG NEM AKARSZ.
2012. okt. 2. 14:01
 43/49 A kérdező kommentje:
Igen így beszélek róla mert egy idő után úgy is ki fogom próbálni (még nem most majd egyszer). Tudom hogy nem vagyok különb de vannak nálam sokkal rosszabbak is ha gondolod írhatok rá példákat de szerintem már hallottál ilyenekről bár nem tudom. Azt tudom hogy vannak jobbak is mert nem vagyok szent sőt... de mindegy szerintem ez az é életem :/
2012. okt. 2. 14:06
 44/49 anonim ***** válasza:
51%

Az nem mentség h vannak nállad rosszabbak is. Semmire nem mentség. Attól még te sem vagy jobb a többinél. 13 évesen már züllessz. Mi lesz még itt mire 18 leszel. Ez a cigi dolog is am csak elhatározás kérdése. Ha tényleg nem akarnád akkor ki sem próbálnád. Te mondhatunk itt neked bármit úgy is azt fogod hinni h te jobb vagy ...stb.

Am igen ez a te életed de ha így gondolod akkor miért ide írkálsz róla h különb vagy-e vagy sem

2012. okt. 2. 14:12
 45/49 anonim ***** válasza:
50%
egy szánalmas kis senki lesz belőled kérdező ,mert már most is az vagy és még csak 13 vagy! Attól,hogy szexelsz,vedelsz,cigizel,még nem leszel menőbb,de 18 éves korodra jó eséllyel egy kiélt r.banc leszel,aki csak arra kell a pasiknak,hogy jól...És milyen igazuk is van,mi másra volnál jó? Nem az eszedért fognak szeretni,az egyszer biztos! Arra meg ne nagyon légy büszke,hogy mindkét testvéred is ezt csinálta,mert akkor meg a legnagyobb gond a neveltetéssel,tehát a szülőkkel van.Mert én is,nővérem is voltunk rossz társaságban de SOHA nem gyújtottunk rá,nem ittunk,és mindketten közel 19 évesen vesztettük el a szüzességünket,mert jó neveltetést kaptunk és nem lehetett mindket semmi hülyeségbe belevinni és tudtuk,hogy nem is leszünk menők ha cigizünk,iszunk,meg d.gunk.Szóval kérdező,nekdtek anyádék mindent megengedtek úgy tűnik,ha a piát is ők adják a kezedbe,csak a gázcsapot nem,pedig azt kellett volna már rég :D!
2012. okt. 2. 14:21
 46/49 A kérdező kommentje:
Nem cigizek nem g*gok mert nem vagyok hülye még mint már egy párszor elmondtam még egy jó ideig szűz leszek és attól még hogy sok mindent megengednek attól még nem rossz szülők! az egy dolog hogy nővéremék is ezt csinálták de ők sok mindenre viszik/fogják vinni az életben mert attól még h sok mindent megengedek nem mindent és ezt már jó párszor elmondtam!
2012. okt. 2. 15:40
 47/49 anonim ***** válasza:
bla bla bla...
2012. okt. 2. 16:05
 48/49 anonim ***** válasza:
56%
Jó. Hiába magyarázol akkor sem vagy különb és nem hisszük el h nem fogsz dugni. Majd gyere vissza 4 év mulva és ha akkor is szűz leszel akkor oké. Addig meg hiába csipogsz.
2012. okt. 2. 16:15
 49/49 anonim ***** válasza:
45%

Leszögezem, 22 vagyok, szóval nem öreg :)

Te 13 évesen még javában gyerek vagy, akinek az első és legfontosabb az iskola kéne, hogy legyen (állandóan, nem időszakosan, mert erős gimnáziumba kerülve a négyes már nem lesz jó jegy), és utána a pasizás meg a divatolás. Szolid szempillaspirál, meg világos árnyalatú szájfény oké, szóval olyan, ami nem feltűnő, de a díva stílust felejtsd el.

A piát meg hanyagold. Nemcsak büdös leszel tőle, hanem fel is puffaszt és kiszárít.

2012. okt. 6. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!