Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyian írják hogy a mai...

Annyian írják hogy a mai 13-14 éves fiatalok milyenek? ( többi lent)

Figyelt kérdés
én is voltam már részeg (meg is bántam) voltam kifestve leszek is még tanulmányi eredményeim jók mégis egy csomóan leszólnak hogy ilyen fiatalon barátom van voltam részeg néha ki vagyok festve nem értem miért ekkora gond ez? velem van a baj hogy nem értem miért rossz ez?
2012. okt. 1. 17:25
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye teljesen tisztában vagyok azzal hogy 13 éves vagyok és nem lesz még jó pár évig semmi több! És ezt hogy nem adsz 1 hónapnál többet ez azért van mert nem ismersz minket!
2012. okt. 2. 13:29
 32/49 anonim ***** válasza:
50%
Jó, akkor fél évet adok. Aki 13 évesen vedel, utcán smárol, abból mindent ki lehet nézni. Sebaj, vár a szakmunkásképző és mehetsz takarítónőnek, vagy szülsz 16 évesen, 18 évesen és így tovább és segélyekből élsz... A magadfajtákból csak semmirekellő lesz.
2012. okt. 2. 13:32
 33/49 A kérdező kommentje:
Van két nővérem mind a 2-nek volt már ilyen idősen barátja volt ittas állapotban megcsinálta ugyan ezeket mint én mellette nekik is jó tanulmányi eredményük van az egyik (21 L) ő már elköltözött a barátjával és van rendes állása mert Egerben egy jó iskolát elvégzett másik testvérem ( 17 L ) van barátja ő is egy jó iskolát végez nagyon jó eredményekkel én meg ezzel csak arra akarok kilyukadni hogy nem lehetetlen megcsinálni és én is megfogom mert nagyon kitartó vagyok! :)
2012. okt. 2. 13:36
 34/49 anonim ***** válasza:
51%

Jah persze. Mindegyik kis tizenéves így kezdi meg így is gondolja. Csak aztán együtt vannak x ideje és úgy gondolják h már ideje volna merthát már miúta együtt vannak és hát nah. És akkor jön az h 14 évesen már kefélnek is.

Jah és mind ugyan azt mondaná az elején mint te az előbb.

2012. okt. 2. 13:40
 35/49 anonim ***** válasza:
76%

Tudod, kedves kérdező, az a baj, hogy te továbbra is csak egy buta kislány vagy még, és azt sem érted, miről beszélnek itt az emberek neked. Vagy érted, de felfogni és elfogadni nagyon nem akarod.

Tesóidnak összejött a dolog, hát bravo. Van ilyen, is de nem az esetek többségében és ki tudja, veled is így lesz-e? Itt nyilvánvalóan nálad érettebbek és idősebbek írtak neked, mindenki ugyanazon a véleményen volt, és te még így is játszod az okosat, és előadod, hogy nem olyan nagy baj, hogy ennyi idősen iszol, meg pasizol, meg ki tudja még, mit csinálsz.

Megváltani itt téged nem fogunk. Értéket és értelmet adni sem vagyunk képesek neked, csak remélni, hogy igazad lesz. A baj az, hogy a sokéves tapasztalat alapján, 99%-ban tévedni szoktatok...

2012. okt. 2. 13:40
 36/49 A kérdező kommentje:
Én azt nem tudhatom hogy mások mit mondanak én csak a véleményemet mondtam el és én ezt be is fogom tartani!
2012. okt. 2. 13:41
 37/49 anonim ***** válasza:
33%
Az a baj, hogy még csak 13 vagy... Ha annyira betartod a szavad és mondjuk 2 évig még szűz maradsz, akkor is még CSAK 15 leszel... De szopni már előtte is fogsz, szóval sehogy se leszel te már jó lány...
2012. okt. 2. 13:45
 38/49 anonim ***** válasza:
blablabla. Majd meglátod h 15 évesen már rég nem leszel szűz. Mert egy naív kisgyerek vagy még de muszáj felnőtteset játszanod. Jah és semmit nem mondtál ami eloszlatná az előítéleteimet.
2012. okt. 2. 13:46
 39/49 A kérdező kommentje:
mint például mit kellett volna mondanom?
2012. okt. 2. 13:49
 40/49 anonim ***** válasza:
51%
Ha pl arról lenne szó h te nem iszol, nem voltál berugva, nem dohányzol, nem a pasikon jár az eszed, nem nyaldosod más manduláját az utca közepén akkor elhiszem h van kivétel. De pont te vagy az aki nem képez kivételt uh nem tom mit háborogsz
2012. okt. 2. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!