Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyian írják hogy a mai...

Annyian írják hogy a mai 13-14 éves fiatalok milyenek? ( többi lent)

Figyelt kérdés
én is voltam már részeg (meg is bántam) voltam kifestve leszek is még tanulmányi eredményeim jók mégis egy csomóan leszólnak hogy ilyen fiatalon barátom van voltam részeg néha ki vagyok festve nem értem miért ekkora gond ez? velem van a baj hogy nem értem miért rossz ez?
2012. okt. 1. 17:25
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Mert nem nem szégyenlősködünk még éppen ha úgy van le is smárol akár az út közepén is de én ezt nem tartom rossznak csupán azért mert 13 éves vagyok :/ (tovább még egy jó ideig nem is fogunk menni mert ő tiszteletben tartja a koromat!)
2012. okt. 1. 17:57
 12/49 anonim ***** válasza:
42%
Azért gond kiscsillag, mert normális esetben a kislányok ilyenkor még Brad Pittről álmodoznak, hogy majd ő lesz a férjük, és hogy egyszer az esőben megcsókolja őket a nagy Ő. Nem mások manduláját nyalogatják az utcán.
2012. okt. 1. 17:59
 13/49 anonim ***** válasza:
72%
Te nagyon jó példája vagy a korosztályod romlottságának. Gratulálok!
2012. okt. 1. 18:00
 14/49 anonim ***** válasza:
68%

Ott a pont. Én még ilyenkor tanultam és max álmodoztam a pasikról. Nemhogy az utca közepén nyaldossuk egymás manduláját. Na ez szégyentelen viselkedés.

22/N

2012. okt. 1. 18:00
 15/49 A kérdező kommentje:
Oké ezt elhiszem h nem helyes de akkor mit csináljak? Szégyelljem azt hogy barátom van? (most jönnek azok hogy még nem is kéne hogy legyen de mit csináljak ha szeretem!?)
2012. okt. 1. 18:05
 16/49 anonim ***** válasza:
68%

Nem kell szégyelni de nem is kell az utca közepén smárolni. Lehet kultúráltan is szeretni egymást.

Am meg hagyjukk már azt a húúú de szeretem dumát egy 13 évestől. Azt sem tudod még h mi a szerelem csak azt hiszed

2012. okt. 1. 18:08
 17/49 anonim ***** válasza:
51%

Tudod, 10 év múlva majd visszanézel, és végiggondolod, hogy mennyire nem is volt gyerekkorod...

Én 16 éves koromig harcoltam anyukámmal, hogy mehessek bulizni, és nagyon nem bántam meg. Most 18 éves vagyok, kb 3 alkalommal voltam becsípve, részeg meg még soha nem voltam. Nem mondom, hogy nem leszek, de 13 évesen nekem még bőven elég volt álmodozni a plátói szerelmemről, aki rám sem nézett, és elképzelni, hogy ő lesz a férjem.

Később nagyon fog neked hiányozni, hogy soha nem lázadtál, nem is voltak korlátaid tulajdonképpen, és gyerekkorod sem volt. Én most sem ihatok kávét anyukám előtt, nem is káromkodhatok, és alkoholt sem ihatok. Vagyis ihatok, de rám szól, és néha rendesen örülök is neki, hogy mindig volt türelme nevelgetni.

2012. okt. 1. 18:08
 18/49 anonim ***** válasza:
68%
Most mi a kérdés? Épp te bizonygatod, milyen züllött a mai fiatalság, magadat hozván fel példának. Megnyugtatlak, rengeteg normális, rendes fiatal van, ne magadból indulj ki!
2012. okt. 1. 18:12
 19/49 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat lázadtam anyukámék ellen nagyon sok mindent most sem engednek meg lehet hogy többet a kelleténél de nem mindent és ennek én is örülök mert vannak ismerőseim minden megvan nekik engedve minden nap éjfél előtt nem látják otthon én sem járhatok bulizni csak az egyik lázadásom/sértődésem alatt elszöktem itthonról és akkor jártam így jó tudom akkor sem kellett volna de már megtettem megbántam ki is kaptam érte :/ de viszont ezt nem bántam meg hogy a barátomat nem tiltják el tőlem sőt már teljesen befogadták a családba :)
2012. okt. 1. 18:12
 20/49 A kérdező kommentje:
Hidd el az ismerőseim között én vagyok a visszafogott!
2012. okt. 1. 18:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!