Annyian írják hogy a mai 13-14 éves fiatalok milyenek? ( többi lent)
Ott a pont. Én még ilyenkor tanultam és max álmodoztam a pasikról. Nemhogy az utca közepén nyaldossuk egymás manduláját. Na ez szégyentelen viselkedés.
22/N
Nem kell szégyelni de nem is kell az utca közepén smárolni. Lehet kultúráltan is szeretni egymást.
Am meg hagyjukk már azt a húúú de szeretem dumát egy 13 évestől. Azt sem tudod még h mi a szerelem csak azt hiszed
Tudod, 10 év múlva majd visszanézel, és végiggondolod, hogy mennyire nem is volt gyerekkorod...
Én 16 éves koromig harcoltam anyukámmal, hogy mehessek bulizni, és nagyon nem bántam meg. Most 18 éves vagyok, kb 3 alkalommal voltam becsípve, részeg meg még soha nem voltam. Nem mondom, hogy nem leszek, de 13 évesen nekem még bőven elég volt álmodozni a plátói szerelmemről, aki rám sem nézett, és elképzelni, hogy ő lesz a férjem.
Később nagyon fog neked hiányozni, hogy soha nem lázadtál, nem is voltak korlátaid tulajdonképpen, és gyerekkorod sem volt. Én most sem ihatok kávét anyukám előtt, nem is káromkodhatok, és alkoholt sem ihatok. Vagyis ihatok, de rám szól, és néha rendesen örülök is neki, hogy mindig volt türelme nevelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!