Fiatalok, nektek is vannak anyagi gondjaitok?
18 éves vagy dolgozol.
Normális, hogy a keresetedet nem naponta kapod meg és normális, hogy a nem dolgozó kistestvéreidet viszont eltartja.
Üdv a való életben!
Ha többre vagy jobbra vágysz irány az iskola, tanult tovább (sok diák mellette dolgozva tartja el magát szülőtől független).
Feltételezem, hogy te amikor annyi voltál, mint most a testvéreid akkor te is kaptál pénzt.
Most már van saját forrásod így nem kapsz.
De nem értitek a problémát, nem azért nem kapok pénzt mert van keresetem..amit amúgy majd másfél hónap múlva kapok meg, addig meg majd ugye egész nyáron itthon malmozok...
itt az a gond, hogy nem VELÜK csinálok programot..
Ne haragudj, de itt Te vagy az értetlen, és "nem az a tömeg aki szembe jön az autópályán"....
Már miért kellene pénzt kapnod?
1) 18 éves vagy...
2) Önálló keresettel rendelkezel (nekem még akkor sem lenne p*fám kérni, ha történetesen a kicsikkel mennék - sőt, általában ha az öcsémmel megyek, én fizetek neki mindent: fagyit, belépőt, csokit stb.
Egy normális keresetből néha-néha ez a minimum.
3) Te a saját ÖNNÁLLÓ "magánbulidra" kérsz pénzt...miért is kéne anyucinak egy 18 éves kölök hülyeségeit finanszíroznia??? Jó, ha kér pénzt adok, de nehogy már ezt elvárásnak vegye, mint te...!!! :-o
4) Miért nem lehet elmenni a kölkökkel??? - még lehet jól is éreznéd magad... (én pl. így ismertem meg egy volt barátnőmet...ráadásul pont strandon...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!