Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalok! Ti le meritek...

Fiatalok! Ti le meritek reagálni a szüleiteket így?

Figyelt kérdés
[link]
2012. aug. 1. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ennek nem az a lényege. igaza van a kislánynak. mi az, hogy le merjük-e reagálni? erre rossz szöveget választottál.
2012. aug. 1. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképen igaz.
2012. aug. 1. 15:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Le. Miért nem igaz?
2012. aug. 1. 15:39
 4/8 A kérdező kommentje:
De, nagyon is! Csak lehet hogy én akkor fel leszek pofozva mert az enyémek igen zordak és komorak.
2012. aug. 1. 15:41
 5/8 anonim válasza:
100%

Ilyet eddig még nem mondtam családtagoknak, de ha valaha felhozzák ezt fogom válaszolni. Ez inkább egy erőltetett vicc arról, hogy 70-80 év lesz a nyugdíj korhatár mire a kislány felnő.

15/f

2012. aug. 1. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem lennék felpofozva,szoktam 1-2 hülyeséget beszólni, amire kiakadnak, de nem vernek meg!
2012. aug. 1. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én szüleim is ilyenek.Nem lehet velük viccelni,mert hisztiznek.Szerintem inkább poénkodj a barátaiddal,ők meg zárják be magukat egy uborkás üvegbe és savanyodjanak meg még jobban,az kell nekik.Küldöm az én szüleimet is.
2012. aug. 1. 19:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Minden további nélkül. MI a baj ezzel? ez teljesen igaz
2012. aug. 3. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!