A mai fiatalok miböl vesznek házat? 20-25 év körüliek?
A mai világban tényleg csak az jut ilyen fiatalon lakáshoz, aki örököl családtól, rokonoktól egyet, vagy a szüleik jól állnak anyagilag.
Mi is dolgozunk mindketten a párommal, de ilyen fizetések mellett félretenni annyit, hogy házunk legyen lehetetlen. Akkor ahhoz 200 évig kellene élnem, hogy összegyűljön.
Sokan vesznek fel hitelt, de én nem hiszek ebben sem, az is csak akkor lesz ténylegesen a mienk, ha kifizettük.Addig meg lehet a havi 60-80-100 ezreket szépen törleszteni,ha van munkahelyed, ha nincs.
Mi külföldre akarunk kimenni, mert ott még mindig jobban megbecsülnek, s megfizetnek minket a munkánkért, mint a saját hazánkban. Ez a szomorú valóság!
Ez a kérdés engem is állandóan foglalkoztat..és nem látok rá választ :( Az biztos, hogy egyedül nem lehet.. :(
23/l
Egyik ismerősöm úgy vett, hogy lakástakarék számlára tett félre. Valami olyasmit magyarázott, hogy a ház felét az állam fizeti, ha összejött a pénz. Ő már egyetem mellett dolgozott és tett pénzt a számlára
A másik ismerősöm meg kiment külföldre és 2 év alatt megkereste a lakása árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!