Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiatalok miböl vesznek...

A mai fiatalok miböl vesznek házat? 20-25 év körüliek?

Figyelt kérdés
Szülöi segitséggel vagy megkeresek a pénzt?Én 21 éves lány vagyok a párom 25 éves de nincsenek millioink hogy külön házat tudjunk venni(anyósomnál lakunk)Most komolyan én nagyon irigylem öket!
2012. jún. 11. 19:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
75%

Saját fizujából?5 év?

Hogyha bankigazgató vagy menedzser , account és netto 300.000 környékén és felett keres akkor igen.De nem mindenki olyan szerencsés hogy ilyen állása legyen.

2012. jún. 11. 20:38
 42/73 anonim ***** válasza:
100%
Én kevesebb mint havi nettó 100-ból élek (szülők nem támogatnak és barátom sincs), ebből úgy pont elvagyok, fizetem az albérletet (úgy, hogy másik 3 barátnőmmel bérlünk egy 3 szobásat...), csak saját magam tartom el, egy keveset félreteszek - szóval nem veszek ruhát, stb kb 4 hónapig - hogy ősszel ki tudjak menni életemben először külföldre nyaralni. De hogy tegyek félre házra?:D Én nagyon jól gazdálkodó ember vagyok, de ez esélytelen..
2012. jún. 11. 20:45
 43/73 anonim ***** válasza:
100%
Én például örököltem egy lakást,de a bátyám a fizetéséből tett félre évekig,illetve hitelt vett fel,abból vette.
2012. jún. 11. 20:46
 44/73 anonim ***** válasza:
100%
Puszedly válaszán hatalmasat röhögtem kínomban...vegye fel az ember egymásra a hiteleket csak úgy összevissza:D végülis pont ez vezetett a gazd-i világválsághoz....Mo-n is pont ez a legnagyobb probléma, hogy szabad felhasználású hiteleket vesznek fel lcd tévére,meg minden sz*rra és sokan már a telefonszámla miatt bar listára kerülnek....
2012. jún. 11. 21:13
 45/73 anonim ***** válasza:
84%

ma 21:13

Igen, én is meglepődtem a válaszán!Hitelt hitelre vettek fel annó a barátom szülei is mindenre, s még most is fizetik, de megélni meg alig tudnak.

2012. jún. 11. 21:21
 46/73 anonim ***** válasza:
79%

én is kínomban röhögtem a vegyél fel hitelt hitelre válaszon... a mai világban senki nem lehet annyira sügér, hogy ezt megtegye.

érdemes elolvasni ezt a cikket, nem olyan lehetetlen, mint amilyennek első olvasatra látszik. [link]

tudom, kicsit kilógok a sorból, mert nekem van lakásom huszonévesen, de! ezt nem 2 nap alatt hordták össze a hangyák, hanem sok év családi spórolás eredménye.

az a baj a magyar lakossággal, hogy nincs pénzügyi kultúrájuk. nem ismerik az öngondoskodás fogalmát, lévén, h jó 40 évig az állam gondoskodott róluk.

a legegyszerűbb az, ha már a gyereked születésétől kezdve félreteszel egy színvonalasabb összeget lakástakarékba, és amikor a drága csemete elhagyni készül a fészket, akkor szépen átnyújtod neki. jó esetben ez elég egy kisebb lakásra, rosszabb esetben legalább egy önerőre. de! ha két olyan fiatal találkozik, akinek ilyen előrelátó szülei vannak/voltak, akkor arra is van esély, hogy egy fillért sem kell felvenni, hanem csak össze kell rakni a két összeget, és voilá, megvan a hőn áhított kis kecó az életkezdéshez.

sajnos ez már elég rég el lett baxva, lévén, hogy a mai 30as, 40es korosztály ki se látszik a törlesztők, THM-ek, kamatok erdejéből, nem hogy a gyerekének félre tudjon tenni.

de akik vannak olyan szerencsések mint én, azoknak érdemes elgondolkodni, hogy gondoskodjanak a gyerekükről.

2012. jún. 11. 21:48
 47/73 anonim ***** válasza:
100%

Sokaknak hitel, nagyon kevesek meg faterék pénzéből.

Az is lehetséges, hogy v.ki örököl rokontól, vagy olyan szakmája van, amit külföldön jól megfizetnek, és abból, ha megfogja a pénzt, félre tud tenni egy itteni ingatlanra.

2012. jún. 11. 21:54
 48/73 anonim ***** válasza:
82%
ma 21:48 Szuper az oldal, amit linkeltél!
2012. jún. 11. 22:48
 49/73 anonim ***** válasza:
100%
En tavaly 21 evesen kaptam egy lakast. Nagymamam vette nekem es hugomnak. Tehat fele-fele. O azt a penzt egesz eleteben gyujtogette plusz a szulei hazat sikerult eladni amibol kb 2 millat kapott mivel 3 testver kozott felezodott a penz. Igy van tehermentes lakasom fel eve. Ami nem a legjobb,hogy kozos. Tehat ha egyikunk azt akarja,hogy csak a sajatja legyen a masiknak ki kell fizetnie a lakas felet. Nem szandekozom hitelbol ha az enyem marad..
2012. jún. 12. 00:14
 50/73 anonim ***** válasza:
100%
kicsivel tobb mint 2 milla fejenkent. A haz 12 millat ert volna ingatlanbecslo szerint, 10-re tartottak de csak 7-ert tudtak eladni. Sajna falun nem kapkodnak egy akkora hazert. Az enyem szerencsere varosban van. Utolso voltam.
2012. jún. 12. 00:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!