Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiatalok miböl vesznek...

A mai fiatalok miböl vesznek házat? 20-25 év körüliek?

Figyelt kérdés
Szülöi segitséggel vagy megkeresek a pénzt?Én 21 éves lány vagyok a párom 25 éves de nincsenek millioink hogy külön házat tudjunk venni(anyósomnál lakunk)Most komolyan én nagyon irigylem öket!
2012. jún. 11. 19:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként jó volt olvasni, hogy vannak olyanok, akikre a szüleik, nagyszüleik gondoltak, s szépen tettek félre nekik.

Nekem sajnos se a nagyszüleim nem élnek, se apukám.

Ja, és tudjátok mi a legszebb az egészben?

Apukám épített anno egy házat.Családi házat, de nem tudta befejezni belülről, amit annyit jelent, hogy nincs bevezetve a víz, s fűtés is kályháról megy.1990-ben halt meg.

A ház az én nevemen van, anyámé a haszonélvezet. Anyám kb 18 éve egy férfival él ebbe a házba, s teljesen lelakták. Semmit nem csináltak rajta, sőt még romboltak.

Hiába van a nevemen az a ház, az kb arra jó, hogyha van hitel nekem kell fizetni.Pl. 18 évesen kifizettem rá több százeres OTP-t(nagyszüleim örökségéből), mert anyámék nem fizették.

Szóval én ezt kaptam.

2012. jún. 12. 13:03
 62/73 anonim ***** válasza:
69%
Havi 2,5 millió felett van kettőnk bevétele, 2-2,3 milliót minden hónapban félretettünk, majd egy év után az összegyűlt összeget (kb. 26 milliót) egy szakember által megforgattunk, egy év alatt megdupláztuk. Ez alatt az év alatt szintén összegyűjtöttünk nagyjából ennyit, így ebből a pénzből tudtunk venni egy nagyobb házat minden kényelmi felszereléssel egy jó környéken, valamint igényeink szerint be is tudtuk rendezni. Hosszútávra terveztünk ezzel a házzal, ezért szántunk rá ennyit. Vehettünk volna egy lakóparki lakást is másfél szobával 20 millióért, de később úgyis költözni kellett volna ha gyerekünk születik. Ez a ház úgy gondolom öregségünkig jó szolgálatot fog tenni, hiszen új építésű, van benne elég hely. 2 gyereket tervezünk, de bele kell gondolnunk abba is, hogy egyszer ők is felnőnek és lesz párjuk, később gyermekeik. Amikor a nagyszülőkhöz jönnek látogatni, én örülni fogok neki, hogy lesz hol lefektetnünk őket. 24 voltam mikor beköltöztünk, a férjem pedig 29.
2012. jún. 12. 23:45
 63/73 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, de jó dolgotok van 2 millás havi bevétellel könnyen lehet félre tenni, apukám ÉVES jövedelme ennyi. Nem vagyok irigy legalább vannak ebben az országban sikeres fiatalok is. Jó lenne, ha ez lenne a jellemző és nem az, hogy a dolgozók többsége havi 80 ezret keres, ami szűkösen elég a havi megélhetéshez.
2012. jún. 13. 09:21
 64/73 anonim ***** válasza:
Mi a párommal külföldön dolgozunk, és reméljük, hogy így összejön egy házra a pénz.
2012. jún. 14. 14:04
 65/73 anonim ***** válasza:
23.45 mivel foglalkoztok?:)
2012. jún. 14. 14:54
 66/73 anonim ***** válasza:
100%

Ja, erre én s kíváncsi vagyok, de nekem tippem is van:

IT terület

Pénzügy

Egészségügy (magánpraxis)

Jogi terület

Mérnök egy multinál (pl. Bosch)

2012. jún. 14. 21:49
 67/73 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem:

Vezérigazgató saját vállalatban

Plasztikai sebész

Marketinges vezető pozícióban

Jogász

Fogorvosok, és egyben fogtechnikusok

Befutott grafikus

Na melyik?

2012. jún. 14. 23:03
 68/73 anonim ***** válasza:
100%
Üzletemberek vagyunk. Van jogász, plasztikai sebész és fogorvos ismerősünk is. A jogász fele annyit sem keres mint mi, a plasztikai sebész 8 számjegyű összeget visz haza havonta, de a fogorvos is bőven a dupláját keresi a miénknek.
2012. jún. 14. 23:13
 69/73 anonim válasza:
sziasztok. nem tudom mennyire figyelik ezt a forumot, de leirom a mi esetunket is. mi egy eve lakunk anyosomeknal. mar elegge turhetetlen az allapot. minden apro dolgon igyekszunk sporolni, minden forintot felre teszunk, csak hogy tudjunk venni egy kis lakast magunknak. Anyuek felajanlottak, hogy megkapjuk a lakas arat, amit majd az altalunk osszegyujtott penzzel egeszitunk ki. de viszont parom szuleitol abszolut semmit nem varhatunk. tehat meg az SAJAT butorainkat sem hagyjak elvinni...
2015. júl. 15. 09:01
 70/73 StolniyGrad válasza:
30%
politikusok a szülők. Amúgy semmiből. A mocskos kommunista rendszerben volt menő h építkeztek a fiatalok és családot alapítottak
2017. márc. 20. 05:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!