A mai fiatalok miböl vesznek házat? 20-25 év körüliek?
Nem olvastam el minden választ.
A barátom majd örököl egy családi házat a mamájától.
De egyébként én úgy vagyok vele, hogy ha ez nem lenne, akkor nem is akarnék házat venni. Én szeretek utazgatni, más országokat felfedezni, nem akarok leragadni egy helyen, nekem pont elég lenne az albit. Az egyikbe beköltözöm másikból ki, tökéletes, semmi nem köt le, nem kell hitelt fizetnem, sokkal szabadabb vagyok.
21
...Kizárólag az önerőre lehet összegyűjteni a pénzt rövid idő alatt.
AZT + A KÖVETKEZŐKÉPP: Az egyik fél jövedelméből megélni a másikét bankba tenni. 1 év alatt ez minimum 1200000Ft. Ez elég egy Használt lakás önerejére.
Rövid idő alatt meg veszel fel személyi kölcsönt (egymillió-kétszázezer), ezt bemutatod a bankban, ahol lakáshitelt akarsz felvenni. Erre az összegre kapsz kb. hatmillió forintot. Ha be tudsz vonni egy kezest, akkor kérhetsz a lakáshitel mellé felújításra szabadon felhasználható hitelt (annyit, amennyi a személyi kölcsönöd fedezi). Ehhez az egészhez csak annyi kell, hogy ne szerepelj a központi adós-nyilvántartásban. Sok sikert!
Egy bróker boldogan fog neked segíteni 200.000 forintért (nagyjából), de őt csak akkor fizesd ki, ha megkaptad az összeget.
20:18
Azért mert mi magyarok röghöz kötöttek vagyunk. Szintén külföldön élek (ma 20:00 vagyok) és sokan furán néztek rám itt amikor mondtam, hogy a szüleim és a nagyszüleim is a saját házukban élnek. Ezzel szemben itt meg se fordul a fejemben a saját lakás/ház gondolata, tökéletes a kis apartmanom, amit bármikor lecserélhetek egy olcsóbbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!