Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiatalok miböl vesznek...

A mai fiatalok miböl vesznek házat? 20-25 év körüliek?

Figyelt kérdés
Szülöi segitséggel vagy megkeresek a pénzt?Én 21 éves lány vagyok a párom 25 éves de nincsenek millioink hogy külön házat tudjunk venni(anyósomnál lakunk)Most komolyan én nagyon irigylem öket!
2012. jún. 11. 19:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim válasza:

Párommal ketten keresünk összesen évi 2millát, nem.fejenként...vicc az egész anyagi megkülönböztetés.. pedig mégcsak nem is konyhai kisegítők vagy segédmunkások vagyunk...

Én megyeszékhelyi klinikán vagyok laboros, párom pedig szakács. Mégis albérletben élünk, van egy 20éves kocsink, de félretenni nem tudunk. hónap végére max ha marad vagy 5ezer forintunk összesen, mikor nem kell fűtést fizetni. Nyáron meg ugye el megy arra, amire télen nem volr pénz, pl kocsijavítás, szemüveget ha kell.újat venni, elmaradt csekkek stb.

2017. ápr. 29. 15:41
 72/73 anonim ***** válasza:
Valamit elszamoltal utolsó...
2019. jún. 6. 15:44
 73/73 anonim válasza:
Miért is?
2019. júl. 31. 20:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!