Fiatalok! Ti hogy szoktátok megpuhítani a szülőket?
Lenne egy olyan lehetőségem hogy kilovagoljak egy lovat egy versenyre.. a gazdija.. ő meg csak extra.. :$
kb. 20km. simán megcsinálom..nincs vele baj.. :)
Nem indokolják meg hogy miért nem akarnak engedni.. de messze van még.. (:
Ma bármit mondtak első szóra ugrottam.. egyéb ötlet?
14 leszek
Első, nagyon nagy.
Komolyra fordítva a szót, Nekem nem engedték 13 évesen, hogy a Balatonon lovagoljak, amikor a nagynéném levitt magával (már több mint két éve lovagoltam akkor). Utána otthon megbeszéltük és egy kis sírással legközelebb már mehettem. (Elmondtam Neki, hogy milyen rosszul esett, hogy ennyire nem bízik meg bennem, ugyanazt csinálnám csak amit tanultam stb.) Nem szép módszer de hatásos.
Próbálkozok.. leginkább anyával.. :DD
Általában úgy szokott lenni nálunk is... de furcsállom hogy nem mentek elsőnek bele. :|
Meg a féltést azért nem vágom mert ez egy birka ló az enyém egy idegbajos állat.. (de azért egy cukorka)
Mostmár én is 11 éve, csak arra céloztam, hogy a szülők valamiért paráznak idegen terepen. Félnek, hogy leesel, gerincprobléma stb.. Ami tök hülyeség.
Mindenesetre, remélem meg tudod győzni szüleidet és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!