Kamaszok, ti mit szoktatok tenni ha unatkoztok és nincsennek a kozelben barátniotek?
a barátnoim falun laknak a városban pedig nincsennek olyan jo barátaim,régen joba voltunk,de ma már nem is beszélunk.minden nap unatkozok,egyedul nem akarok kimenni,hisz ugy sem tudnék mit csinálni.
14/L
Olvass. Tanulj nyelvet. Keress magadnak valami hobbit, ami leköt. Tedd magad hasznossá otthon, anyud biztos örülne ha segítenél a háztartásban... vagy süssél fini sütiket, csinálj vacsit mire hazaérnek. Keress lehetőséget a karitatív munkára pl felolvasni időseknek vagy némi plusz pénzért akár kutyát is sétáltathatsz.
Ha van olyan program a környéken ami akár egy kicsit is érdekes lehet számodra, akkor kerekedj fel és menj el, egyedül is lehet részed szórakoztató élményekben és akár még néhány új havert is összeszedhetsz.
Szenvedek > . < komolyan..
Amúgy netezek, mosogatok, kiterítem a ruhákat néha..
Főzök.. Tévézek.. Biciklizek,kutyát sétáltatok..
Én ugyan azt , amit alapból. A FIÚ haverjaimmal szoktam menni ide-oda , lányokkal ritkábban . (Nem jövök ki jól velük.. legalábbis azokkal , akikkel egy osztályba járok.)
Ha mégse tudok velük menni, vagy ők velem, akkor elmegyek cukrászdába , kutyát sétáltatok, csellózok, zsonglőrködök , meg ami még a hobbim .
Szió..
Nekem két legjobb barátnőm van + három barátnőm , akikkel a sors akkor hozott össze , mikor a legkevésbé se vártam. Általában velük szoktam lenni , túrázunk a vár körül , hülyéskedünk , felmegyünk egymáshoz , vagy a parkban vagyunk - de persze csak ha jó idő van. Ha nincs jó idő és fullra semmihez sincs kedvem , akkor nem megyek sehova :D és akkor átérzem azt , amit te érzel és majd meghalok unalmamban. Ezért adok pár jó tippet:
- olvass , rengeteg jó könyv van , igaz drágák , de minden városban van könyvtár és lehet kölcsönözni :)
- rakd rendbe a szobádat (nagyon hasznos elfoglaltság , én mióta nem járok suliba - elballagtam - azóta reggelente felfrissítem az íróasztalomat , gondoskodok a növénykéimről
- menj el a nagyszüleidhez
- biciklizz (sztem van sok rejtett zuga a városnak ahol élsz , fedezd fel őket)
- nézz sorozatot (A palota ékköve , A királyi ház titkai , A Silla királyság ékköve mind nagyon jó , kikapcsolódásnak - mivel ezek történelmi , erősen elgondolkodtató drámák - tudom ajánlani a H2Ot .. nagyon laza , 3 évados történet , ami arról szól , hogy 3 16 éves lány sellővé változik és a víz felett különleges képességek birtokosai.. természetesen mindezt titokban kell tartaniuk , ha nem szeretnének kísérleti nyulakká válni , ám idővel a közeli barátaik megtudják és rengeteg izgalmas kalandban vesznek részt.. 18 éves létemre nem tudom megunni :$)
- nézz filmet
- rajzolj
- tanulj
- iratkozz be nyelvsuliba (én a szóbelik után azt fogom tenni)
- süss sütit (vannak nagyon egyszerűek is , amik tűzhelyhasználatot sem igényelnek , elkészíted és go a hűtőbe)
- menj el vásárolni
- takaríts
És hogy ne minden nap ugyanezeket kelljen csinálnod , írd fel különböző cetlikre az ötleteket amiket itt kapsz , majd mindig húzz egyet.. és akkor azt fogod csinálni..
- vagy tanulj naponta 10 új angol szót
- aztán 10 új francia szót (nem baj ha nem tanulod)
- gyakorolj vmi olyat ami nem megy
- tanulj vagy írj dalszövegeket
Olyan sok minden van. Csak elkezdeni nehéz , tapasztalat..:D Ma én is halálra untam magam.. xDDD
Remélem tudtam segíteni , ha kell még vmi szólj..
18/N
Ó és írtad , hogy messze élnek a barátnőid.
Gondolom mindegyiknek van internetje.
Megbeszélitek , hogy x időpontban mindig felmentek msnre , vagy facebookra és közösen beszélgettek. (Csoportos beszélgetés)
- keress új zenéket
- fényképezz
stb..
utsó hozzászóló :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!