Ameddig nincsennek erős görcsök meg nincs erős vérzés
addig nincs baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi hogy kb. 6 hetes babókám van, tegnap este teszteltem szép erős pozit, és néha van barnás rózsaszínes folyásom néha több néha kevesebb néha meg semmi nincs, de szerencsére nincsenek görcseim mármint olyan erős. Kissebb megjön érzésem van meg szurkál a hasam alja. Különösebb terhességi tünetem nincsen. Ez baj?
Az elején nagyon fájt a cicim , de mostanra elég elviselhatőek a fájdalmak szinte csak a bimbinél fáj meg oldalt.
Ugye nem lesz baj, hétfőn megyek dokihoz! Beszéltem vele azt mondta hogy ha erősebb vérzésem lenne irány a kórház.
Szia!Én csak saját tapasztalatból tudok beszélni,nekem sem volt erős vérzésem és görcseim, elkezdtem barnázni és sajnos a baba elment.Ha hormonelégtelenség miatt van kéne kapnod magzatmegtartó tabit.A következőnél már az elejétől szednem kellet!Remélem nálad nem lesz gond olyan sok nőtől hallottam,hogy barnázott és nem volt baj a babóval.Én azért nem várnék hétfőig!31hkm
2011. dec. 30. 09:25
2/21 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi hogy írtál, de ha most bemennék a kórházba csak azt tudnám mondani hogy pozit teszteltem mert még nem voltam dokinál. Akkor is ellátnának? Benn is kéne maradni? Ha már nincs meg a babám akkor csak éreznék valamit?
2011. dec. 30. 09:29
3/21 anonim válasza:
Szia. Bizony kelleni fog a hormon pótló gyógyszer. Nekem kétszer is volt ilyen és sajna nem maradtak meg.. De sok mindenkinél meg segít a gyógyszer. Remélhetőleg nálad se lesz baj! Kitartás!
2011. dec. 30. 09:33
4/21 anonim válasza:
Én nem barnáztam,egy nagyon picit görcsölt a hasam,de elment a baba.
A következő terhességemnél hormonpótló tabit kellett szednem.
Ne várj hétfőig!
Lehet egy kis hormonpótlás neked is elkelne.
2011. dec. 30. 09:35
5/21 anonim válasza:
Igen én is így voltam orvos nem látott még elkezdtem barnázni a védőnő barátnőmet hívtam fel ő mondta,hogy azonnal menjek a kórházba ott csináltak uh-ot és csak petezsákot láttak de kaptam magzatmegtartót.Sajnos nekem nem volt szerencsém este már véreztem rendesen.Megnéznek az biztos és valószínű ,hogy Te is kapsz gyógyszert.Szerintem menj be!Szorítok,hogy ne legyen baj!
2011. dec. 30. 09:36
6/21 anonim válasza:
Nekem is volt egy kis barna folyásom az elején. Csináltak UH-ot és kaptam Utrogestant. Ezt a 12.hétig kellett szedni. Már másnap elmúlt minden folyás. Nem volt semmi baj. Nem baj, ha csak teszted van. Ha már van petezsák komolyan fogják venni.
2011. dec. 30. 09:40
7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Hova kell menni? a nőgyógyászatra ? Jaj annyira ideges lettem, hogy ne legyen baj!
2011. dec. 30. 09:41
8/21 A kérdező kommentje:
Ma pl semmi folyásom nem volt még, inkább akkor szokott jelentkezni ha többet járkálok vagy csinálok valamit . Nov 20-án volt meg utóljára akkor kb. 6 hetes lehet. Ekkor már van amit látni kell, megtudják mondani hogy él-e még a picike?
2011. dec. 30. 09:44
9/21 anonim válasza:
Én a nőgyógyászaton voltam és ne idegeskedj!!!!!Minden rendben lesz!Majd írj,hogy mi van!
2011. dec. 30. 09:45
10/21 anonim válasza:
Szívhangot még nem biztos,hogy látni fognak de biztos,hogy kapsz gyógyszert.Utána menj haza és feküdj le minél többet próbálj meg pihenni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!