Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ameddig nincsennek erős...

Ameddig nincsennek erős görcsök meg nincs erős vérzés addig nincs baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi hogy kb. 6 hetes babókám van, tegnap este teszteltem szép erős pozit, és néha van barnás rózsaszínes folyásom néha több néha kevesebb néha meg semmi nincs, de szerencsére nincsenek görcseim mármint olyan erős. Kissebb megjön érzésem van meg szurkál a hasam alja. Különösebb terhességi tünetem nincsen. Ez baj?

Az elején nagyon fájt a cicim , de mostanra elég elviselhatőek a fájdalmak szinte csak a bimbinél fáj meg oldalt.

Ugye nem lesz baj, hétfőn megyek dokihoz! Beszéltem vele azt mondta hogy ha erősebb vérzésem lenne irány a kórház.

2011. dec. 30. 09:14
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Nem voltam dokinál, mert nagyon megijedtem mikor mondta az orvos hogy be kellene feküdnöm a kórházba:( Szerencsére nem volt annyira sok folyásom, megnézem hogy alakulok holnap, ha gáz lesz akkor nincs mese, menni kell!
2011. dec. 30. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!