Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ameddig nincsennek erős...

Ameddig nincsennek erős görcsök meg nincs erős vérzés addig nincs baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi hogy kb. 6 hetes babókám van, tegnap este teszteltem szép erős pozit, és néha van barnás rózsaszínes folyásom néha több néha kevesebb néha meg semmi nincs, de szerencsére nincsenek görcseim mármint olyan erős. Kissebb megjön érzésem van meg szurkál a hasam alja. Különösebb terhességi tünetem nincsen. Ez baj?

Az elején nagyon fájt a cicim , de mostanra elég elviselhatőek a fájdalmak szinte csak a bimbinél fáj meg oldalt.

Ugye nem lesz baj, hétfőn megyek dokihoz! Beszéltem vele azt mondta hogy ha erősebb vérzésem lenne irány a kórház.

2011. dec. 30. 09:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szia! Én egy vetélés után a következő terhességnél elkezdtem barnázni a 9. héten. A védőnő azt mondta, vegyek be MaGNE b 6-ot, és ha nem múlik/erősödik, hívjam fel a dokimat. Közben jött a hétvége és nekem nem múlt el (összesen majd egy hétig ment ez így). Őszintén szólva nem akartam túlparázni, mert azt látom, hogy ez a legnagyobb problémaforrás, főleg azoknál a nőknél, akik már veszítettek el babát. Végül mégis felhívtam a dokit, aki aztán az előző veszteség miatt adott hormon-tabit. Ez 2 hete történt, azóta is volt barnázás és egy kis vérzés is, de a babával hála Istennek minden rendben van. Teljesen átérzem a helyzeted, én is a saját dokimmal akartam konzultálni, ahelyett, hogy bemenjek a kórházba, ahol nekem esnek, hüvelyi uh, nyomkodás, stb. (az előzőnél nem vagyok róla meggyőződve, hogy nem ez volt az oka annak, hogy elment!). Ha nagyon izgulsz, szerintem beszélj telefonon a dokiddal, hogy ő mit javasol. És persze ne feledd, hogy mindenki más tapasztalatokkal rendelkezik, mindenkinek más a várandóssága, s tiéd is teljesen egyedi. Ezért is lenne fontos, hogy ne cukkold magad az itteni riogatásokkal, hanem beszélj a dokiddal! Minden jót és kitartás!
2011. dec. 30. 09:47
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ! Én is szedek magne b6- ot napi 2x . Nagyon bízok benne hogy nem lesz baj!Megpróbálok megnyugodni.
2011. dec. 30. 09:55
 13/21 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászatra kell menni, minél hamarabb, hogy te is megnyugodjál.
2011. dec. 30. 10:41
 14/21 anonim ***** válasza:

A magne b6 alig tartalmaz magnéziumot, kb 50mgot. Ennél az orvosok sokkal többet szoktak felírni, nekem 500mgosat kellett szednem, napi 3szor. Meg mellette duphastont.

Nyugodtan szedj nagyobb mennyiségű magnéziumot, semmi bajod nem lesz tőle, a méhed nem fog görcsölni, ellazulnak az izmok tőle.

Ha bemész a nőgyógyászatra, csinálnak uhot és megnézik a babót meg a bevérzést!

Én sem várnék hétföig, a Te babád és utálnád magad, ha történne vele valami, mert nem mentél időben!

Illetve PIHENJ! Csak enni és tisztálkodni kelj fel!

Minden jót!

2011. dec. 30. 12:04
 15/21 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál?E.
2011. dec. 30. 13:38
 16/21 A kérdező kommentje:
Szia, még itthon vagyok, mert most jött haza a párom. Felhívtam a dokit és azt mondta ha elakar menni akkor ugyis elfog menni. De ha akarok menjek be a kórházba és feküdjek be. De most érdeklődök hogy ma van egy másik dokinak magánrendelése és oda szeretnék elmenni. de nem vette fel a telót.
2011. dec. 30. 13:45
 17/21 anonim ***** válasza:
Én sima SZTK rendelésen voltam. Nálunk(Debrecen) ott is nagyon rendesek. 6-ig van rendelés. Nálatok nincs ilyen? Oda bármikor lehet menni ilyen problémával, nem kell időpont.
2011. dec. 30. 14:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Már bocs, de ez hülyeség amit a dokid mondott. Persze, hogy ha nagyon el akar menni, úgyis el fog... De ezt így vizsgálat nélkül rámondani, hogy akaárcsak belegondolna, hogy lehet, hogy csak egy hormonnal, vagy hormon összetevőjével kellene szegénykémet megtámogatni, és máris minden rendben lenne..... Hát, ez hihetetlen. Az én anyám 12 év után esett teherbe, x vizsgálatra ment előtte, hogy már az orvosok is unták. 12 év után kiderüld, hogy a sárgatest hormonjának mindössze egy aprócska alkotóeleme hiányzott, és azt végig kellet is szednie a terhességei alatt. Mindegyikből szép egészséges gyerekek születtek. De az a kis cucc kellett hozzá, és onnantól meg annyi gyereke lehetett volna, aminnyit nem szégyell. Szóval én tuti másik "baba barátabb" nődoki után néznék, aki nem hajt el ilyen felületesen.
2011. dec. 30. 15:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Nos?Voltál dokinál??
2011. dec. 30. 15:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Valami fejlemény?
2011. dec. 30. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!