Ameddig nincsennek erős görcsök meg nincs erős vérzés addig nincs baj?
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi hogy kb. 6 hetes babókám van, tegnap este teszteltem szép erős pozit, és néha van barnás rózsaszínes folyásom néha több néha kevesebb néha meg semmi nincs, de szerencsére nincsenek görcseim mármint olyan erős. Kissebb megjön érzésem van meg szurkál a hasam alja. Különösebb terhességi tünetem nincsen. Ez baj?
Az elején nagyon fájt a cicim , de mostanra elég elviselhatőek a fájdalmak szinte csak a bimbinél fáj meg oldalt.
Ugye nem lesz baj, hétfőn megyek dokihoz! Beszéltem vele azt mondta hogy ha erősebb vérzésem lenne irány a kórház.
A magne b6 alig tartalmaz magnéziumot, kb 50mgot. Ennél az orvosok sokkal többet szoktak felírni, nekem 500mgosat kellett szednem, napi 3szor. Meg mellette duphastont.
Nyugodtan szedj nagyobb mennyiségű magnéziumot, semmi bajod nem lesz tőle, a méhed nem fog görcsölni, ellazulnak az izmok tőle.
Ha bemész a nőgyógyászatra, csinálnak uhot és megnézik a babót meg a bevérzést!
Én sem várnék hétföig, a Te babád és utálnád magad, ha történne vele valami, mert nem mentél időben!
Illetve PIHENJ! Csak enni és tisztálkodni kelj fel!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!