Miért jó dohányozni, vagyis miért cigiznek annyian főleg a mai fiatalok?
Szia. Az is esetleg úgy van ahogy az első írta.
na az én sztorim. 16 vagyok,cigizek,kb fél éve,nem menőségből mert jajj a többiek is,akármikor kínáltak mondtam h NEM!. vizipipáztam,azt heccből néha. a cigire azért szoktam rá mert így nyugtattam magam,a sok családi stressz,idegesség stb. az meg valahogy lenyugtat,anyu,és tesóm tud róla,ők is cigiznek.. Én szval nyugtatom magam vele..
A többség tényleg emiatt, de én pl. azért, mert 17 évesen kipróbáltam szivarokat, szivarkákat, utána különféle cigiket és csak akkor dohányzok, amikor kedvem van és nem csinálok belőle rendszert.
Szerintem ha valaki nem a leggyengébb alsókategóriásokat próbálja ki először, nem szokik rá olyan könnyen.
Nem is értem, hogy juthat el oda valaki, hogy akár egy egész doboz cigit elszív egy nap alatt. 19/f
Azért, hogy neked legyen alkalmad provokáló kérdéseket feltenni ide.
:)
És ha erre válaszolunk megoldódik a problémád? Az a baj, hogy az ilyen kérdések azok amik elvonják a figyelmet az igazi, fontos kérdésekről..erről ennyit.
Tudod te is, hogy erre nincs egyértelmű válasz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!