Miért jó dohányozni, vagyis miért cigiznek annyian főleg a mai fiatalok?
19 éves vagyok, 6 éve cigizek.
Először úgy gyújtottam rá, hogy teljesen egyedül voltam otthon, kinn volt az asztalon egy doboz cigi, és kíváncsiságból rágyújtottam. Veszettül szédültem tőle, de nekem tetszett ez a szédülés, így rágyújtottam a következő, meg a következő alkalommal is. Ez csak pár hétig tartott, majd megvettem az első doboz cigim. A szédülés elég hamar megszűnt, de attól még a cigi maradt.
Volt egy időszak, mikor leszoktam, de aztán nagyot csalódtam egy barátomban, napokig tiszta ideg voltam, ismét rágyújtottam. Megnyugtatott. Most is ezért szívom, mert megnyugtat.
"Rosszul látod,pont,hogy kezd kimenni a cigi a divatból.Régebben sokkal többet cigiztek a fiatalok."
Te hol élsz?! Sajnálatos módon egyre nagyobb divat a bagózás.
Ja, a fiataloknál..viszont tényleg sokan leszoktak ismerőseim közül is, és tényleg hanyatlik a "cigi divat"! Én 4. hónapja nem szívom!
Akkor válaszolva a kérdésedre:
Én vagányságból és kíváncsiságból kezdtem el. Amikor dohányossá válsz igazából nem tudod megmondani, hogy miért szívod és olykor-olykor nagyon jól tud esni! De én többet voltam rosszul tőle mint jól! 12 évig szívtam.
26/F
három oka is lehet.
1.: azért, mert ások is azt csinálják és az a menő.
2.: azért, mert sok problémájuk, gondjuk, fájdalmuk van és dohányzással próbálják csökkenteni ezeket a dolgokat.
3.: azért, mert ezt látták/látta a szüleitől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!