Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért jó dohányozni, vagyis...

Miért jó dohányozni, vagyis miért cigiznek annyian főleg a mai fiatalok?

Figyelt kérdés

2012. szept. 30. 10:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%

19 éves vagyok, 6 éve cigizek.

Először úgy gyújtottam rá, hogy teljesen egyedül voltam otthon, kinn volt az asztalon egy doboz cigi, és kíváncsiságból rágyújtottam. Veszettül szédültem tőle, de nekem tetszett ez a szédülés, így rágyújtottam a következő, meg a következő alkalommal is. Ez csak pár hétig tartott, majd megvettem az első doboz cigim. A szédülés elég hamar megszűnt, de attól még a cigi maradt.

Volt egy időszak, mikor leszoktam, de aztán nagyot csalódtam egy barátomban, napokig tiszta ideg voltam, ismét rágyújtottam. Megnyugtatott. Most is ezért szívom, mert megnyugtat.

2012. okt. 1. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
Rosszul látod,pont,hogy kezd kimenni a cigi a divatból.Régebben sokkal többet cigiztek a fiatalok.
2012. okt. 2. 10:09
 13/15 anonim ***** válasza:

"Rosszul látod,pont,hogy kezd kimenni a cigi a divatból.Régebben sokkal többet cigiztek a fiatalok."

Te hol élsz?! Sajnálatos módon egyre nagyobb divat a bagózás.

2012. okt. 2. 19:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a fiataloknál..viszont tényleg sokan leszoktak ismerőseim közül is, és tényleg hanyatlik a "cigi divat"! Én 4. hónapja nem szívom!

Akkor válaszolva a kérdésedre:

Én vagányságból és kíváncsiságból kezdtem el. Amikor dohányossá válsz igazából nem tudod megmondani, hogy miért szívod és olykor-olykor nagyon jól tud esni! De én többet voltam rosszul tőle mint jól! 12 évig szívtam.

26/F

2012. okt. 2. 20:10
 15/15 anonim ***** válasza:

három oka is lehet.

1.: azért, mert ások is azt csinálják és az a menő.

2.: azért, mert sok problémájuk, gondjuk, fájdalmuk van és dohányzással próbálják csökkenteni ezeket a dolgokat.

3.: azért, mert ezt látták/látta a szüleitől

2013. jan. 25. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!