Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyian írják hogy a mai...

Annyian írják hogy a mai 13-14 éves fiatalok milyenek? ( többi lent)

Figyelt kérdés
én is voltam már részeg (meg is bántam) voltam kifestve leszek is még tanulmányi eredményeim jók mégis egy csomóan leszólnak hogy ilyen fiatalon barátom van voltam részeg néha ki vagyok festve nem értem miért ekkora gond ez? velem van a baj hogy nem értem miért rossz ez?
2012. okt. 1. 17:25
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
51%
Na hallod nagy büszkeség h te vagy a leg visszafogottabb. Attól még nem vagy jobb a Deákné vásznánál
2012. okt. 1. 18:25
 22/49 A kérdező kommentje:
Nem mondtam h én egy szent vagyok van egy csomó hibám (egy jó párat felsoroltam) de én nálam az a gond hogy sokan nem tudják hogy miért vagyok ilyen :/ de elmondom még mielőtt lesz még v 1000 hozzászólás tudjátok senkire nem tartozna de ezek az okok miatt leírom egy hét múlva megyek kórházba egy elég hosszútávú megfigyelésre :S és még mielőtt bekerülök szeretnék egy kicsit élni :/ ennyi az egész!
2012. okt. 1. 18:32
 23/49 A kérdező kommentje:
de látom ha ezt nem írom le akkor nem tudjátok miért vagyok ilyen és máris én vagyok a rossz :/
2012. okt. 1. 18:34
 24/49 anonim ***** válasza:
51%
Sztem akkor sem kéne 13 évesen felnőttet játszani meg illetlenül viselkedni akármilyen bajod is van. Akkor is csak 13 éves vagy
2012. okt. 1. 18:36
 25/49 anonim ***** válasza:
67%

És akkor mi van, ha kórházban leszel? Talán halálodon vagy, hogy 13 évesen még "élni akarsz előtte"???

Lehet, hogy te nem érzed bajnak, hogy van barátod, de hidd el, hogy igenis az. Mert mindenki azzal kezdi a korosztályodban, hogy nem fogunk tovább menni, ááááá, dehogy.... ahhoz képest, elég ha itt beleolvasol a Szex,szerelem kategóriába, mást sem látsz, minthogy minden második kérdés az, gáz-e, ha valaki 14-15 évesen még szűz...

És nehogy félreértsd, nem lenézlek, de egyszerűen nem vagy még más, mint egy 13 éves éretlen kislány, aki felnőttet akar játszani. És ez nem is gond, mindenki így van ezzel, de hogy a szüleid hagyják is... az hatalmas felelőtlenség tőlük. Most nem fogok azzal jönni, hogy bezzeg én ennyi idősen( habár, tényleg eszembe se jutott volna komolyan pasizni gyerekként, mert úgy leosztottak volna otthon, hogy csak na), mert ugye tudjuk jól, hogy alapból nagy divat szidni a fiatalabb generációt, de ez már tényéleg az, amire én is azt mondom, hogy durva. Részeg voltál, elszöksz, smárolsz az utcán gyerekként, és akkor erre már azt mondod, hogy mennyit lázadtál ezekért a dolgokért, holott sok-sok év múlva fogsz csak elérni oda, hogy megtapasztald, milyen is az igazi felnőttlét. Egyszerűen csak nem értem, hogy a "mai fiataloknál" - igen így, tisztelet a kivételnek -, tényleg nincs semmi határ, tényleg nincs bennük semmi érték, vagy csak annyira beakarnak asszimilálódni a közösségbe, hogy teljesen elnyomják??? Szerintem igazából csak ennyi különböztet meg bennünket, generációkat.. hogy náluk is voltak dolgok, amik gáznak számítottak, amiket lenézett a többség, de valahogy mégis ki tudtunk állni mellette, ha értéknek tartottuk...

Persze, remélem, hogy tévedek, csak akkor meg nem értem, mi van itt, azon túl, hogy a "fiatalság" szemernyit sincs megnevelve..

2012. okt. 1. 19:25
 26/49 anonim ***** válasza:
51%
hát ne haragudj, nekem 13 évesen nem volt barátom...nem festettem magam...és nemhogy részeg nem voltam, de még csak alkoholt sem ittam kb 16 éves koromig... úgyhogy azt gondolom, hogy nem jó dolog ez. Teljesen felesleges még ebben a korban a smink, a barát, az alkohol stbstb... 27/nő
2012. okt. 1. 19:30
 27/49 anonim ***** válasza:
51%
mert még gyerek vagy
2012. okt. 1. 21:15
 28/49 anonim ***** válasza:
51%

Képzeld,én meg egyszer sem rúgtam még be mert annál undorítóbb nincs mikor egy nő,főleg egy gyereklány a saját hányásában hempereg,aztán meg jönnek a felháborodott szülők,hogy az ő kis szemük fényét ez meg ez meg..ta. Igen,nagyon gázok a mai fiatalok,mert ennyi idősen nem a piát kéne nyakalni,hanem még gyereknek kéne lenni.Ezért néznek ki a 16-17 évesek közel 30nak mert ki vannak égve,mert mikor gyerekek kellettek volna,hogy legyenek,ők már pasiztak,ittak.Minek pasi egy 13 évesnek? Szomorú,hogy itt tart a világ!

24L

2012. okt. 1. 21:31
 29/49 anonim ***** válasza:
51%
Bocs, de ez a "ha az utca közepén akar lesmárolni" dolog nálam kivágja a biztosítékot. Felnőtt embereknél sem bírom amikor nyilvános pettinget rendeznek az utca közepén. Ne tudd meg milyen idegesítő amikor beülsz kávézni és a melletted lévő asztalnál már gyakorlatilag egymás gatyájában turkálnak a hős szerelmesek. Nem vagyok se maradi, se elvakult konzervatív, nem állítom, hogy én szent voltam, sőt. De el bírom képzelni, hogy nem szájra pusziztok ott az utca közepén és valami furcsa okból kifolyólag bennem olyan ellenérzéseket vált ki, amikor a kislányok így akarják nagy nyilvánosság előtt mások torkán lenyomni, hogy nagylányok. Nem kell szégyellned a barátod, de nem is az utcán kell élni a magánéleteteket. Remélem legközelebb nem valami padon estek egymásnak, mert akkora a szerelem.....
2012. okt. 2. 09:41
 30/49 anonim ***** válasza:
51%
Naná, nem lesz több, nem adok nektek egy hónapot és ebből szex lesz.
2012. okt. 2. 09:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!